Scrollen

Waarom een SUV?

Waarom is de rijervaring bij een SUV volledig anders dan bij een hatchback of een berline? Zoals alle Honda's zijn ze natuurlijk zeer comfortabel, maar ze bieden ook meer vertrouwen omdat u hoger zit en dus een beter zicht hebt op de weg. SUV betekent "Sports Utility Vehicle" en de CR-V en de HR-V hebben beide een ruim interieur gekregen dat u gemakkelijk kunt aanpassen om hun utiliteit nog te verhogen.

Driekwart vooraanzicht CR-V, rijdend in een stad.

Alles wat u moet weten over SUV's

Ons gamma bevat versies met voorwielaandrijving (2WD) en met vierwielaandrijving (AWD). Bij een voorwielaandrijving heeft u een betere tractie dan bij een achterwielaandrijving. AWD-versies van onze SUV's zijn uitgerust met ons nieuwe Intelligent Control System dat, indien nodig, een nauwkeurige, onafhankelijke aandrijving toepast op alle wielen.

Driekwart vooraanzicht CR-V, rijdend in een stad.

Bieden SUV's een vlotte rijervaring?

Honda SUV's bieden een verfijnde, responsieve en aantrekkelijke rijervaring. U voelt zich ook veiliger en hebt meer vertrouwen omdat u hoger zit en een beter zicht heeft op de weg en op uw omgeving. Het in- en uitstappen verloopt ook veel gemakkelijker en comfortabeler bij een SUV.

Driekwart vooraanzicht CR-V, rijdend in een stad.

Zijn SUV's gemakkelijk te parkeren?

Dankzij de hogere positie bent u beter rondom zichtbaar en heeft u ook een beter zicht op de voertuigen en hindernissen in uw omgeving. Onze Honda SUV's zijn bovendien uitgerust met vele technologische functies, zoals parkeersensoren en achteruitrijcamera's om een handje te helpen in krappe situaties.

Driekwart vooraanzicht CR-V, rijdend in een stad.

Hoe veilig zijn SUV's?

Onze SUV's werden ontworpen om bestuurders en passagiers uitstekende niveaus van actieve en passieve veiligheid te bieden. Zoals elke Honda zijn ze uitgerust met Honda SENSING, een pakket met geavanceerde hulptechnologieën voor de bestuurder. De CR-V heeft bovendien een maximum bekroning met vijf sterren gekregen tijdens onafhankelijke tests uitgevoerd door Euro NCAP.

Welke SUV kies ik best?

SUV model
Aandrijflijn
Belangrijkste kenmerken
 
Driekwart vooraanzicht CR-V

CR-V

e:HEV Hybrid
Grote kofferruimte, uitzonderlijke laadcapaciteit, stijlvolle interieurafwerking met Honda SENSING veiligheidsvoorzieningen.
Driekwart vooraanzicht HR-V

HR-V

e:HEV Hybrid
Brandstofzuinig, sportcoupé-stijl en de beste in zijn categorie, ruim interieur met Magic Seats.