Driekwart vooraanzicht Honda Civic e:HEV hatchback, rijdend op de weg.

Ontdek de Honda Civic e:HEV - de hybride voor echte bestuurders

De Civic e:HEV is een dynamische, zelfopladende, volledig hybride hatchback die het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vermogen. Ontdek hem nu bij uw Honda dealer!

De Honda e:HEV technologie garandeert volledig hybride prestaties en een dynamische rijervaring.

Pictogram hybride technologie

De volledig hybride ervaring

Met Honda's e:HEV volledig hybride technologie kunt u volledig elektrisch en dus stil rijden met een maximaal koppel van 315 Nm. Bij een milde hybride is dat niet mogelijk.

Pictogram zelfopladende batterij

Geen stopcontact nodig

De nieuwe Civic e:HEV moet nooit worden aangesloten op het net. De volledig hybride aandrijflijn heeft immers geen netstroom nodig en vangt energie op die verloren gaat tijdens het remmen, om de hybride batterij te voeden.

Veerpictogram brandstofefficiëntie

Superefficiënt

De Civic e:HEV Hybrid heeft een actieradius van 840 km* in reële rijsituaties en een CO2-uitstoot van slechts 108 g/km* zonder in te boeten aan comfort of prestaties.

*Civic WLTP gegevens.

Pictogram 5 jaar garantie

Gemoedsrust

Honda ontwikkelt al hybride auto's sinds 1999 en beschikt over een schat aan ervaring en kennis op het gebied van hybridemotortechnologie. De Civic e:HEV wordt geleverd met 5 jaar/100.000 km aandrijflijngarantie*.

*Afhankelijk van wat eerst komt.

De elektrische aandrijving haalt elektriciteit uit de hybride batterij om soepel en stil te kunnen rijden en om ogenblikkelijk te kunnen accelereren.

Bij een hybride aandrijving werkt de benzinemotor als generator voor de elektrische motoren van de Civic om optimale rijprestaties en een lange-afstandsefficiëntie te kunnen bieden

De motoraandrijving stuurt het vermogen rechtstreeks naar de wielen om continu hogere snelheden te kunnen aanhouden, bijvoorbeeld op snelwegen, en laadt tegelijkertijd de batterij op.

Bij regeneratief remmen wordt de energie die vrijkomt wanneer u remt, via de aandrijfmotor gebruikt om de hybride batterij op te laden.

Waarom zijn de hybride auto's van Honda zo speciaal?

Meer informatie
Klikken & verslepen
Aan het laden
  • Platinum White Pearl Standaard
  • Crystal Black Pearl Standaard
  • Sonic Grey Pearl Standaard
  • Premium Crystal Red Metallic Standaard
  • Premium Crystal Blue Metallic Standaard
*
Klikken & verslepen
Aan het laden
  • Interieur in zwarte stof Standaard
*

Exterieur en interieur Ontdek het dynamische, moderne profiel van de Civic en zijn comfortabele interieur. Elegant, gestroomlijnd en stijlvol – zowel van binnen als buiten.

e:HEV Hybride prestaties De Civic is een zelfopladende, volledige hybride auto. Dat betekent dat hij volledig autonoom op elektriciteit kan werken zonder in te pluggen.

Veiligheidsvoorzieningen De nieuwe Civic is ontworpen met sensoren vooraan en achteraan, camera's en geavanceerde herkenningstechnologie die u veilig op weg houden.

Rijbaarheid en voertuigtechnologie De sportieve nieuwe Civic doet u één voelen met de auto. De indrukwekkende acceleratie en stabiliteit zorgen samen met het veilige bochtenwerk voor stressvrij rijden en gemoedsrust.

De nieuwe Honda Civic biedt uitzonderlijk veel speciale functies

Uitvoering
Design
Belangrijkste kenmerken
 

Elegance

Een praktische, comfortabele hatchback met de nieuwste technologie.
Honda SENSING Automatisch grootlicht Parkeersensoren vooraan en achteraan
Beeld vanaf de achterbank van een gezin in de auto.

Voel u veilig in uw Civic met Honda SENSING

Honda SENSING werd ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met intelligente veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen. De nieuwe Honda Civic is uitgerust met enkele van de meest recente extra's, zoals Adaptieve Cruise Control met Low-Speed volgsysteem.