Uw Honda-garantie

We hebben heel veel tijd besteed aan het perfectioneren van onze auto's zodat u vanaf dag één tevreden zult zijn over uw Honda. Maar als er toch iets niet in orde is, zorgt onze standaard Europese garantie ervoor dat de meeste dingen verholpen worden, met dekking in het grootste deel van West-Europa.

Honda-garantiestempel

Wat wordt er gedekt?

Hieronder vindt u een overzicht van onze garanties. Voor elke garantie geldt dat we defecten aan uw auto die vallen onder de garantievoorwaarden in uw serviceboekje kosteloos zullen verhelpen.

Fabrieksgarantie

We verwachten niet dat er iets kapotgaat - maar als dit wel gebeurt vervangen of repareren we elk defect aan uw auto kosteloos binnen de eerste 3 jaar of 100.000 km - wat het eerst wordt bereikt.

Garantie op lakcorrosie

We houden het mooi en glanzend. We garanderen dat er geen zichtbare corrosie zal optreden op de gelakte oppervlakten binnen 3 jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Garantie op uitlaatcorrosie

We garanderen dat uw uitlaat binnen de eerste 5 jaar vrij zal zijn van zichtbare perforatie door corrosie. Dit is inclusief spruitstuk, pijpen, geluidsdempers en de katalysator, maar exclusief de warmteschilden rondom de katalysator.

Garantie op framecorrosie

We garanderen dat uw auto binnen de eerste 12 jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers, vrij zal zijn van corrosie van de binnenkant tot de buitenkant van het plaatwerk.

Garantie op chassiscorrosie

De garantie dekt functie-uitval door perforatie als gevolg van corrosie bij specifieke onderdelen binnen de eerste 10 jaar, ongedacht het aantal gereden kilometers.

IMA-garantie

Uw Integrated Motor Assist-systeem (IMA) zou vrij moeten zijn van materiaal- en fabricagefouten op bepaalde onderdelen* gedurende een periode van:

  • 8 jaar of 160.000 km, wat het eerst wordt bereikt, voor de 10YM Insight en Civic Hybrid of
  • 5 jaar of 100.000 km, wat het eerst wordt bereikt, voor de CR-Z en de 11YM Insight en jonger.