De Honda Jazz en Jazz Crosstar garanderen een volledig hybride ervaring door hun unieke e:HEV aandrijflijn met drie rijmodi. Deze zelfopladende auto is dynamisch, efficiënt en combineert sportieve prestaties met een unieke stijl.

Ga volledig hybride. De nieuwe Honda Jazz

De nieuwe Jazz, die in het voorjaar van 2023 wordt gelanceerd, is comfortabel, ruim en dynamisch. Met zijn geavanceerde e:HEV volledig hybride aandrijflijn garandeert hij indrukwekkende elektrische prestaties en zuinigheid bij elke rit.

Nieuwsgierig?

De Honda Jazz is een volledig hybride auto. Een druk op het gaspedaal levert dynamische elektrische prestaties op.

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. De energie die opgeslagen is in de batterij, wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven.

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

De verbrandingsmotor van de Jazz wordt gebruikt om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op.

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Waarom zijn onze hybride auto's zo speciaal?

De nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar worden aangedreven door de Honda e:HEV aandrijflijn. Ontdek meer over de werking van Honda's e:HEV volledig hybride technologie en over de vergelijking ervan met milde en plug-in hybrides.

Ontdek de hybride technologie
Close-up van een dame in een auto

Voel u veilig

Honda SENSING werd ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met intelligente veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen. Deze geavanceerde hulptechnologieën voor de bestuurder hebben een bijdrage geleverd tot de maximale NCAP-veiligheidsscore van 5 sterren die de Jazz gehaald heeft.

Bent u klaar voor hybride? Dan kunnen we beginnen

Vind de dealer in uw buurt