OP ALLE PUNTEN GEËVOLUEERD

Maak kennis met de nieuwe generatie Honda CR-V met prachtige, verfijnde lijnen en een ruim interieur. De auto werd ontworpen rond de responsieve 1.5 liter VTEC TURBO motor. U kunt kiezen tussen manueel of automatisch schakelen met CVT en deze auto brengt u echt overal.

  • EURO NCAP VEILIGHEIDSTEST

    Bekroond met 5 sterren

  • MEER PASSAGIERSRUIMTE

    Optie voor 7 zitplaatsen

Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V met illustraties.

VIRTUELE PROEFRIT

Maak een virtuele proefrit met de CR-V om alles te weten over de prestaties, de styling, de veiligheid en de connectiviteit van 's werelds populairste SUV.

Scrollen

Open ruimtes verkennen

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.

De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringd wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze. 

Close-up dashboard Honda CR-V in stadslocatie.

Duizeling-wekkend vermogen

Gemaakt om avonturen te beleven.

Onze geavanceerde 1.5 VTEC TURBO motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of een 7-traps CVT-automaat. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De volledig nieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort. 

Zijaanzicht bestuurder met stuurwiel Honda CR-V.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP.

Ons engagement voor veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiliger auto is net zo belangrijk als uw enthousiasme tijdens het rijden. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite van technologieën voor actieve veiligheid en bestuurdersassistentie.

De nieuwe Honda CR-V sluit aan bij de andere wagens van het Honda gamma die door Euro NCAP werden getest: de Jazz, de HR-V en de Civic hebben allemaal de maximumscore van vijf sterren gekregen van Euro NCAP.

Voor een breder publiek

Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybrideaandrijving.

's Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, uiterst geavanceerde hybrideaandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot. 

Voor/zijaanzicht geavanceerde hybride aandrijving Honda CR-V.

'S WERELDS best verkopende SUV

De Honda CR-V is 's werelds populairste SUV.

De verkoopcijfers van de 54 belangrijkste nieuwe automarkten* tonen aan dat de Honda CR-V sinds zijn lancering in 2012 betere resultaten haalt dan al zijn rivalen. Deze auto was in die periode gewoon onze best verkopende wagen op wereldniveau. We hebben het dan over een indrukwekkende drie miljoen exemplaren!

Bron: JATO Dynamics (verkoop periode jan. 2015 – dec. 2017)
* Markten: EU + EFTA, NAFTA, China, Japan, Brazilië, Rusland, India, Indonesië, Australië, Argentinië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Thailand, Vietnam

achteraanzicht van rode CR-V op de weg

Nog een stapje verder

Geef er een persoonlijk tintje aan.

Er zijn talloze mogelijkheden om deze gloednieuwe SUV een nog persoonlijker karakter te geven. U kunt kiezen uit accessoirepakketten en een ruim aanbod aan afzonderlijke items. Zo geeft u uw nieuwe CR-V die 'finishing touch', zodat deze een onvergetelijke indruk nalaat met kleine details die hem echt uw stijl geven. 

Achter/zijaanzicht accessoirepakketten Honda CR-V.