Honda CR-V – de hybride ervaring

De nieuwe Honda CR-V is responsief, soepel en efficiënt. Het is een SUV met een intelligente, uiterst geavanceerde e:HEV-aandrijving die een naadloze rijervaring biedt.

Scrollen

Honda Hybrid technologie – e:HEV

Pictogram batterij

Geen stopcontact nodig

De CR-V is een zelfopladende hybride. U moet dus niet aansluiten op een stopcontact of uw reis plannen in functie van de beschikbare oplaadstations. De CR-V genereert zelf energie tijdens het rijden.

Pictogram lage uitstoot

Lage uitstoot

De geavanceerde hybridetechnologie vermindert niet alleen de uitstoot, maar verlaagt ook de kosten van het rijden door brandstof te besparen.

Pictogram brandstofzuinigheid

Brandstofzuinig

De CR-V hybride is een zuinige SUV. Onze Comfort grade heeft bijvoorbeeld een autonomie van 860 km tot de volgende tankbeurt.

Pictogram modi

Soepele aandrijfmodi

De intelligente aandrijfmodi van de CR-V schakelen automatisch terwijl u rijdt en optimaliseren de prestaties in verschillende rijomstandigheden.

De elektrische aandrijving levert een directe en soepele respons vanuit stilstand door gebruik te maken van de energie die in de batterij opgeslagen is om de elektrische motor aan te drijven.

De hybride aandrijving combineert elektriciteit en benzine bij de gewone dagelijkse verplaatsingen en biedt ook een opwindende acceleratie.

De motoraandrijving gebruikt benzine om sneller te kunnen rijden op autosnelwegen.

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Bekijk het eens van dichterbij

Prestaties met stijl

Maak kennis met de Honda CR-V Sport Line. Een sportieve SUV die niet alleen borg staat voor sensationele rijervaringen, maar ook de aandacht trekt waar u ook rijdt. De Sport Line is verkrijgbaar in Crystal Black Pearl.

Voel u veilig

Honda SENSing is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met slimme veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen.

Designed for a more enjoyable drive