Close
Driekwart vooraanzicht van Honda Jazz in het donker op de weg in de stad
Driekwart vooraanzicht van Honda Jazz in het donker op de weg in de stad

LEVENDIG EN RESPONSIEF

De Jazz wisselt naadloos af tussen de drie rijmodi: Elektrische aandrijving, hybride aandrijving en motoraandrijving volgens de omstandigheden, waardoor hoge prestaties op de meest efficiënte manier worden geleverd. U hoeft enkel in te stappen, op start duwen en vertrekken!

  • BRANDSTOFVERBRUIK

    4,5 – 4,8 (l/100 km)

  • CO2-UITSTOOT

    102 – 110(g/km)

Scrollen

e:HEV-technologie

Onze volgende generatie e:HEV Hybride technologie zorgt voor een dynamische, geëlektrificeerde rijervaring die de nieuwe Jazz serie hoge prestaties en zuinigheid met een lage uitstoot geeft. Deze geavanceerde technologie maakt de nieuwe Jazz relevanter dan ooit in de huidige rijomgeving.

Elektrische aandrijving

In deze modus draait u 100% op soepele, stille elektrische energie - hij reageert bijvoorbeeld onmiddellijk wanneer u bij stilstand wegstaart.

Hybride aandrijving

Hybride aandrijving is wanneer de benzinemotor en de elektromotor samen zorgen voor optimale kracht en zuinigheid, bijvoorbeeld bij het accelereren of inhalen.

Motoraandrijving

De motoraandrijving vindt plaats tijdens langdurige kruising met een hoger toerental wanneer de benzinemotor het meest efficiënt is in het aandrijven van de auto.

DEZELFDE WAGEN

Dezelfde hybride aandrijflijn – verschillende persoonlijkheden.

Overal leuk, met een soepele en naadloze Direct Drive; hij bootst zelfs het geluid van schakelen na, zodat u ook het gevoel van schakelen kunt ervaren.

GEAVANCEERD-E VEILIGHEID

Het gloednieuwe Jazz-gamma: waar veiligheid standaard is.

Close-up van de bestuurder van Honda Jazz

De nieuwe Jazz is uitgerust met Honda Sensing, ons nieuwste technologisch geavanceerd rijassistentiepakket, dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.

Collision Mitigation Braking System

Bij een dreigende aanrijding met een voertuig of een voetganger geeft het systeem u een waarschuwing en verlaagt het tegelijk de snelheid om de ernst van een mogelijke aanrijding te beperken. We hebben nu het systeem verbeterd zodat het 's nachts voetgangers of fietsers detecteert als er geen straatverlichting is; het remt zelfs als tegemoetkomende voertuigen uw pad insnijden of indraaien.

Lane Departure Warning

Als u afdwaalt van uw rijstrook en een lijn overschrijdt zonder dat de richtingaanwijzer geactiveerd is, waarschuwt het systeem u met een akoestisch en visueel signaal, zodat u de situatie kunt corrigeren.

Verkeersbordherkenning

Verkeersbordherkenning identificeert verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer.

Lane Keeping Assist System

Biedt een minder stressvolle rijervaring vooral op snelwegen, door de auto midden op de rijbaan te houden. Dit wordt geannuleerd wanneer de indicator wordt gebruikt.

Intelligente snelheidsbegrenzer

Hiermee wordt de snelheid van uw voertuig automatisch op een vooraf ingestelde snelheid gehouden of op de door verkeersborden aangegeven snelheidslimiet.

Adaptieve snelheidsregeling met automatisch volgen bij lage snelheid

Adaptive Cruise Control behoudt een veilige afstand met de voorligger. Als een voertuig in een aangrenzende rijstrook van plan is om voor u in te snijden, voorspelt uw Honda dit en past hij de snelheid automatisch aan. Hij gaat pas terug naar de ingestelde snelheid wanneer het gevaar is verstreken. Low Speed Follow-technologie detecteert of een voorligger tot stilstand komt en vertraagt en stopt automatisch als de remmen niet worden ingedrukt.

Automatische regeling lichtsterkte koplampen

Detecteert een voorligger, inclusief tegemoetkomende voertuigen en schakelt automatisch tussen groot licht en dimlicht.

 

 

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub