Max Verstappen ontdekt de Honda HR-V

Max Verstappen is de jongste winnaar ooit van een Formule 1 GP en is de regerend wereldkampioen Formule 1 coureurs. Weg van het circuit zoekt hij een bijzondere rij-ervaring... en ontdekt hij de Honda HR-V. Druk op play om zijn testrit met de Honda HR-V in de buurt van het Red Bull Racing HQ te bekijken.

Sluiten

Geïnspireerde prestaties

Met een combinatie van stijl, efficiëntie en responsieve prestaties is motorsportexpertise een van de basisprincipes van de gloednieuwe Honda HR-V.

HR-V Hybrid Exterieur
HR-V Hybrid Exterior

De gloednieuwe Honda HR-V SUV in coupéstijl biedt strakke, elegante lijnen in een ultramodern exterieur.

HR-V Hybrid Exterieur
HR-V Hybrid Exterior

Honda's race-winnende Formule 1 Hybrid Power Unit heeft de technologie van het e:HEV hybride systeem geïnspireerd om uitzonderlijke efficiëntie en vermogen te leveren in talrijke rijomstandigheden.

HR-V Hybrid Exterieur
HR-V Hybrid Exterior

U kunt de Magic Seats neerklappen, maar ook verticaal opklappen om meer ruimte te creëren achter de voorzetels. Na het neerklappen is de ruimte ook volledig plat om gemakkelijk hoge of omvangrijke items te kunnen meenemen. 

HR-V Hybrid Exterieur
HR-V Hybrid Exterior

De dashboard interface bevat een 9" touchscreen met een ingebouwd navigatiesysteem. Schakel naadloos tussen apps en krijg toegang tot DAB en Wireless Apple CarPlay.