Close

U maait meer dankzij Miimo

Maak kennis met Miimo, onze robot grasmaaier. Het kan zowel eenvoudige als complexe gazons maaien Daarnaast is het een intelligente maaier, het volgt de indeling van elke tuin – het doet z'n werk in stilte en zorgt voor het perfecte gazon.

De HRX omvat een uitgebreid gamma van technologisch geavanceerde maaiers

De HRX kan de perfecte machine voor u zijn dankzij zijn vele unieke technologieën, zoals Select Drive voor nauwkeurige controle, Versamow voor een selectief mulchingsysteem en Roto-stop voor een veilige uitschakeling van de messen.

Izy. De lichte en veelzijdige maaier.

Licht, robuust en gebruiksvriendelijk: de Izy kan de nauwste plekjes bereiken en is daardoor perfect voor kleine en middelgrote tuinen.

Wij hebben een machine voor elke tuin

Onze grasmaaiers zijn voor u ontworpen met geavanceerde technologieën die helpen uw gazon te laten groeien en bloeien. Ze zijn stil, veilig, milieuvriendelijker en prettig in gebruik. Wij noemen het 'Duurzaam Ontworpen'.

Sneller, krachtiger, sportiever

Honda racet om de kroon van de snelste maaier ter wereld te veroveren.

Scrollen
Driekwart vooraanzicht van Honda-grasmaaier met Soichiro Honda.

Groei van graswortels

Soichiro Honda maakte in 1947 zijn eerste gemotoriseerde fiets en vertrok toen om zijn droom te vervullen: handige dingen uitvinden die het leven eenvoudiger maken. Jaren later, in 1978, lanceerde hij zijn allereerste viertaktgrasmaaier, de HR21, nadat hij eerst had onderzocht hoe gras overal ter wereld groeide. Meer dan 40 jaar later zijn we uitgegroeid tot een de meest betrouwbare fabrikanten van tuingereedschap ter wereld en maken wij het leven van onze klanten wat eenvoudiger.