We maken machines, voor het leven

Gemaakt met hart en ziel om plezier te geven – dat is de Honda manier.

Een droom achterna

Door een hulpmotor aan een fiets te bevestigen in 1947 – om langere ritten mogelijk te maken – begon Soichiro Honda aan het waarmaken van zijn droom: nuttige dingen maken voor mensen.

En dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Alle ontwerpers van Honda werken, eten en slapen om betere producten te maken, maar ook om producten te maken die het leven beter maken.

Dat is een continu proces. We doen dat voor u en voor onszelf. Dat is wat we doen en wie we zijn.

Ik wil mensen helpen meer van het leven te genieten met behulp van technologie."

Soichiro Honda

Wat zou kunnen zijn

We vragen ons altijd af: wat als? En dus nemen we een idee en maken dit werkelijkheid. Van het allereerste product van Honda Power Equipment, gemaakt in 1953, tot onze robotmaaier Miimo, de ene innovatie leidt tot de andere.

Het Versamow regelbare mulchsysteem van onze zitmaaiers kan het gemaaide gras fijnmalen en deze kleine deeltjes gelijkmatig verdelen, zodat het wortelstelsel van het gazon gevoed wordt en het gras gezonder wordt – en Miimo doet precies hetzelfde.

Ze produceren veel kracht op kleine schaal, de viertakt micromotoren van onze handgereedschappen, en ze zijn soepel en stil. Net als alle motoren in ons tuinaanbod, ongeacht de afmetingen van het gereedschap of de taak die het verricht. We maken gebruik van elegante efficiëntie in beweging, stellen onze machines aan u beschikbaar en komen tegemoet aan uw wensen.

Gebruik van slimme kracht

Als de grootste motorenfabrikant ter wereld voelen we ons verantwoordelijk voor onze wereld. We maken viertaktmotoren met lage uitstoot van schadelijke stoffen die brandstof op een schone manier verbruiken, dankzij slimme verbranding en slimme technieken. En de fabrieken waar ze gemaakt worden zijn ook zo gebouwd dat ze zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu.

Voor de lange termijn

Er is een reden waarom u zo veel oudere producten van ons nog steeds gebruikt ziet worden in tuinen over de hele wereld – ze zijn gebouwd om lang mee te gaan. Maar we zouden Honda niet zijn als we niet dat beetje extra zouden doen. Daarom krijgt u bij onze tuinproducten een van de meest uitgebreide garanties die er bestaan, met een garantieperiode tot soms wel zeven jaar.