Uw Honda garantie

Welke taak u ook uitvoert, uw Honda tuinproduct blijft voor u werken, seizoen na seizoen. En met de uitgebreide garantie krijgt u nog meer betrouwbaarheid op de koop toe.

Garanties

Alle Honda tuinproducten zijn gedekt door een van de meest uitgebreide garanties die er bestaan, die zowel fabricage- als materiaalfouten dekt. (Trouwens – vergeet niet uw machine te registreren – hiermee activeert u de Honda garantie).

Om de geldigheid van uw garantie (en eventuele verlenging) te behouden, dient uw machine onderhouden te worden volgens de onderhoudsschema's in de handleiding (met alle onderhoudsbeurten gedocumenteerd) in het geval van een claim. Laat het onderhoud alleen uitvoeren door een officiële Honda dealer van tuinproducten, en gebruik altijd originele Honda onderdelen.

Honda verlengde garantie

De garantieperiode van uw gereedschap kan worden verlengd bovenop de 2-jarige Europese fabrieksgarantie van Honda. Dit is afhankelijk van het type product en het gebruiksdoel ervan. Onder deze garantie zijn wij verplicht om kosteloos defecte onderdelen te repareren of te vervangen die gedurende de van toepassing zijnde garantieperiode zijn waargenomen. Onderdelen die worden vervangen gedurende de garantieperiode blijven eigendom van Honda en zijn gegarandeerd voor de rest van de garantieperiode van de machine.

Voorwaarden

De Honda verlengde garantie dekt niet het volgende:

  • Schade veroorzaakt door het zich niet houden aan de periodieke onderhoudsbeurten zoals aangegeven in de handleiding.
  • Schade die voortkomt uit reparaties of onderhoud met methodes die niet zijn goedgekeurd door Honda.
  • Enige schade door het gebruik van niet-originele onderdelen, accessoires, niet-gespecificeerde smeermiddelen, vloeibare middelen en brandstof; plus schade die voortkomt uit bedieningsmethodes die niet overeenkomen met die in de handleiding.
  • Gebruik voorbij de beperkingen gesteld door Honda (motorsnelheid bijvoorbeeld).
  • Falen te wijten aan slijtage of aanpassingen die niet worden goedgekeurd door Honda (prestatietuning bijvoorbeeld).
  • Schade aan het brandstofsysteem of problemen met de motorprestaties die het resultaat zijn van vervuilde brandstof te wijten aan slechte opslag.

U vindt de volledige garantievoorwaarden van Honda in de handleiding van uw product.

Verlengde garantie

Honda zet in op kwaliteit. 2+3=5 jaar verlengde garantie!

Bij Honda krijgt u zekerheid op de koop toe. Op onze tuinmachines, generatoren en waterpompen bieden wij een verlengde garantie van 3 jaar: de 2+ 3= 5 jaar garantie.

De standaard garantieperiode voor onze Power Equipment producten is 2 jaar. Met een éénmalige geringe premie bij aankoop van uw nieuwe Honda tuinmachine, generator of waterpomp kunt u uw garantie periode tot gegarandeerd 5 jaar verlengen. De enige conditie is dat u de gebruikelijke inspectie- en onderhoudsbeurten bij de officiële Honda Power Equipment dealer laat verrichten.

Wilt u alle informatie in de folder nalezen. Klik dan op 2+3=5 of op de folder.