2x enkeltraps sneeuwfrezen.

Enkeltraps

Vaarwel rugpijn

Laat die sneeuwschep toch zitten en al het werk dat daarmee gepaard gaat.

De Honda enkeltraps sneeuwfrees is een eenvoudige, hard werkende machine die sneeuw ruimt tot op de bodem. Sneeuwruimen rondom het huis wordt een koud kunstje.

 • Ruimcapaciteit

  29-32

  Ton p/u

 • Werkbreedte

  50-52

  cm

 • Geluidsniveau

  99

  dB(A)

 • Motorvermogen

  3,3-3,6

  kW

Ingesneeuwd

Als het thuis dichtvriest.

Als het begint te sneeuwen, beginnen de problemen – laat de sneeuw te lang liggen en voordat u het weet is de sneeuw compact, glad en gevaarlijk. Onze enkeltraps sneeuwfrezen zijn het meest geschikt voor opritten en paden rondom het huis. Ze zijn niet alleen stil en compact, maar ook in staat om een sneeuwlaag met een diepte tot 32 cm te ruimen. Dat is maximaal 33 ton per uur en gaat vijf tot zes keer sneller dan wanneer u dit handmatig moet doen. Het bespaart u niet alleen veel zwaar werk, maar ook een stijve rug.

Enkeltraps sneeuwfrees in gebruik door model, tuinlocatie.

Tot op de bodem

Onze enkeltraps sneeuwfrezen maken de grond tot op de bodem sneeuwvrij.

Dat komt doordat de vijzel gemaakt is van rubber – hij kan gerust contact maken met de grond en zo elke laatste sneeuwvlok meepakken. Extra werk is niet nodig. Daardoor zijn ze ideaal als snelle en effectieve sneeuwruimers rondom het huis – op het terras, in de tuin, op ruwe of gladde oppervlakten. U krijgt elke keer weer een perfect resultaat.

Laat hem rollen

Omdat de vijzel de grond raakt, helpt hij onze enkeltraps sneeuwfrezen naar voren te duwen. Daardoor lijkt het meer op een wandeling door de sneeuw dan op een zware klus.

Schone afwerking

De rubberen vijzels maken de grond tot op de bodem sneeuwvrij.

Enkeltraps in gebruik door model, sneeuwlocatie.
Enkeltraps sneeuwfrees met close-up van rubberen vijzel.

Omdat de rubberen vijzel de grond raakt, duwt hij de sneeuwfrees zachtjes naar voren.

Er zijn twee sneeuwfrezen om uit te kiezen

Elke machine heeft andere functies en een andere ruimcapaciteit.

Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de enkeltraps HS 550. HS 550 Wendbare wielen en rubberen vijzel, ruimt 29 ton per uur.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de enkeltraps HS 650. HS 650 Wendbare wielen en rubberen vijzel, ruimt 33 ton per uur.

Bekijk de specificaties

De stuwende kracht

Om sneeuw 10 meter ver te blazen, is veel inspanning nodig.

Driekwart achteraanzicht, met zicht op rechterkant van de enkeltraps sneeuwblazer.

Er zouden heel veel mensen met sneeuwscheppen nodig zijn om die klus te klaren; maar de Honda enkeltraps sneeuwfrees met de GC160 of de GX160 4-taktmotor doet het in een handomdraai. De motoren zijn net zo betrouwbaar als krachtig, en kenmerken zich door een laag geluidsniveau, lage trillingen en een lage uitstoot. Ze hebben er ook geen enkele moeite mee om in de kou te starten. Daarom zijn dit de makkelijkste sneeuwfrezen om te gebruiken. En omdat ze zo weinig brandstof verbruiken, zijn ze ook lief voor uw portemonnee.

Close-up van motor.

De enkeltraps GX160 heeft een bedrijfstijd van meer dan een uur.

Enkeltraps in gebruik door model, berglocatie.

Een blijvend warm gevoel

De dag waarop u een Honda sneeuwfrees koopt, is de dag waarop u uw geld het beste besteedt.

Enkeltraps sneeuwfrees in gebruik door model, tuinlocatie.

Daarom bieden wij u ook de allerbeste fabrieksgarantie. We laten u nooit vallen en dekken zowel onderdelen als werkuren. De garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode. Dat betekent dat u op de laatste dag net zo'n goede dekking krijgt als op de eerste – degelijk en betrouwbaar, net als onze sneeuwfrezen.

Honda Enkeltraps sneeuwfrees, 2 jaar garantie.
Modellen in de sneeuw.