Hybride

De sneeuwkoning

Honda hybride sneeuwfrees in actie
Honda hybride sneeuwfrees in actie
Honda hybride sneeuwfrees in actie
Honda hybride sneeuwfrees in actie

De hybride sneeuwfrees is een unieke combinatie van 4-taktvermogen, elektrisch vermogen en intelligente elektronische controlesystemen.

Scrollen

Logo Engineering for life.

Hybride. Krachtige, innovatieve technologie

Alle prestaties die u van een Honda sneeuwfrees verwacht, met alle voordelen van efficiënt elektrisch vermogen.

Moeder natuur op haar ergst

Sneeuwstormomstandigheden vragen om stormachtige prestaties.

Als u ergens woont en werkt waar vaak sneeuw valt, is de Honda hybride sneeuwfrees uw vriend – in meerdere opzichten. De beroemde Honda 4-taktmotor concentreert zich op het ongelooflijk snel vermalen van sneeuw, terwijl hij tegelijkertijd een krachtige accu oplaadt. Deze accu voorziet twee krachtige elektromotoren van stroom. Zij zorgen voor een sterke en onafhankelijke aandrijving – direct geleverd aan de rupsbanden. Stelt u zich eens voor dat twee tennisvelden bedolven zijn onder een 30 cm dikke laag sneeuw. De hybride sneeuwfrees maakt deze in zes minuten sneeuwvrij. Dus als er een storm uw kant op komt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Hybride in gebruik door model, sneeuwlocatie.

Met dit hybride vermogen van Honda is de sneeuw verdwenen voordat u het weet. 

Zonder kunt u geen kant op

Als de wereld wit wordt, hebt u een sneeuwfrees nodig waarop u kunt rekenen.

De hybride sneeuwfrees heeft alles: het ultieme op het gebied van sneeuwblazertechnologie, een laag brandstofverbruik, een laag geluidsniveau en uitzonderlijk goede sneeuwruimprestaties. Met de drie verschillende standen hebt u altijd alles onder controle – ook als u beginner bent. Deze innovatieve sneeuwfrees is voor mensen die veel tijd doorbrengen in gebieden met zware sneeuwval. Een Honda sneeuwfrees zou het verschil kunnen betekenen tussen op tijd wegkomen of ondergesneeuwd raken.

Close-up van hybride in gebruik door model, met focus op drie verschillende standen.

Een van de vele innovatieve functies van de hybride sneeuwfrees is de keuze uit drie verschillende bedieningsstanden, en twee op de 1380i. U kiest de stand die bij u past.

Kies de machine die past bij uw wensen

Elk model heeft een andere ruimcapaciteit

Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de hybride HSS 1380i. HSS 1380i Een iGX390 4-taktmotor, die 60 ton sneeuw per uur ruimt met een werkbreedte van 81 cm.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de hybride HSM 1380i E. HSM 1380i E Een iGX390 4-taktmotor, die 83 ton sneeuw per uur ruimt met een werkbreedte van 80 cm.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de hybride HSM 1380i ZE. HSM 1380i ZE Een iGX390 4-taktmotor, die 83 ton sneeuw per uur ruimt met een werkbreedte van 80 cm.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de hybride HSM 1390i ZE. HSM 1390i ZE Een iGX390 4-taktmotor, die 83 ton sneeuw per uur ruimt met een werkbreedte van 92 cm.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van de hybride HSM 1590i E. HSM 1590i E Een iGX440 4-taktmotor, die 92 ton sneeuw per uur ruimt met een werkbreedte van 92 cm.

Bekijk de specificaties

De feel-goodfactor

Die warme gloed die u voelt, komt doordat u weet dat u niet alleen de beste sneeuwfrees op de markt hebt gekocht, maar dat u ook de beste garantie krijgt.

Close-up van volledig diagnostisch bedieningspaneel.

Een volledig diagnostisch bedieningspaneel dat eventuele waarschuwingen onder de aandacht brengt en u zelfs vertelt wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

Wij staan achter u met de allerbeste fabrieksgarantie die u kunt krijgen. We laten u nooit vallen en dekken zowel onderdelen als werkuren. Onze garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode. Dat betekent dat u op de laatste dag net zoveel garantie krijgt als op de eerste – degelijk en betrouwbaar, net als onze sneeuwfrezen.

Hij denkt aan zijn eigen welzijn

Deze hybride sneeuwfrees is uitgerust met een uniek systeem, dat u - door middel van slimme zelfdiagnose - vertelt wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt of voor een controle. Wordt u daar niet warm van?

Honda beschermhoes.

Deze speciaal op maat gemaakte hoes beschermt de hybride sneeuwfrees en houdt 'm in goede conditie.

Modellen in de sneeuw.