2x 9-serie sneeuwfrezen.

9-serie

Lawinestrijders

Als u het gevoel hebt dat alle sneeuw van de wereld precies bij u gevallen is, hebt u een Honda sneeuwfrees uit de 9-serie nodig om hiermee de strijd aan te gaan.

Met hun hoogwaardige functies helpen ze u de dikste sneeuwlagen snel te ruimen.

 • Ruimcapaciteit

  50

  Ton p/u

 • Werkbreedte

  71

  cm

 • Geluidsniveau

  102

  dB(A)

 • Motorvermogen

  6.3

  kW

Bergen sneeuw

Het idee om al die sneeuw te moeten ruimen is net zo vermoeiend als de gedachte om de Mount Everest te beklimmen.

Maar met dikke lagen sneeuw gaan onze sneeuwfrezen uit de 9-serie graag de strijd aan. Deze machtige machines ruimen 50 ton sneeuw per uur en kunnen dieptes tot 51 cm aan, en zijn daardoor de ultieme sneeuwmachines. Ze kunnen een gebied ter grootte van twee tennisvelden - met een 30 cm diepe sneeuwlaag - schoonmaken in minder dan tien minuten.

9-serie in gebruik door model, sneeuwlocatie.

Niet alleen een stoer voorkomen

Onder de robuuste buitenkant schuilen heel slimme ideeën.

Close-up van vijzel.

Onze sneeuwfrezen uit de 9-serie zijn groot, rood en krachtig, en zitten vol slimme functies. Neem bijvoorbeeld de autostopfunctie van de vijzel – deze reageert op harde, bedolven objecten door automatisch de motor uit te schakelen, zodat de vijzel niet beschadigd raakt. Best slim toch?

Pijp met afstandsbediening

Elke sneeuwfrees uit de 9-serie beschikt over een elektronisch bedienbare pijp. Het is heel eenvoudig om de sneeuw in elke gewenste richting te blazen – het liefst zo ver mogelijk.

Close-up van joystick.

De op afstand bestuurbare pijp wordt bediend met een gebruiksvriendelijke joystick.

9-serie in gebruik door model, sneeuwlocatie.

U kunt kiezen uit vier verschillende sneeuwfrezen

Alle modellen hebben verschillende functieopties.

Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 970 W 9-serie. HSS 970 W Wendbare wielen en hydrostatische aandrijving, ruimt 50 ton per uur. Handmatig, met makkelijke start.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 970 WS 9-serie. HSS 970 WS Wendbare wielen en hydrostatische aandrijving, ruimt 50 ton per uur. Tweetraps elektrisch, met makkelijke start en elektrische start.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 970 T 9-serie. HSS 970 T Gripvaste rupsbanden, hydrostatische aandrijving en in hoogte verstelbare vijzel, ruimt 50 ton per uur.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 970 TS 9-serie. HSS 970 TS Gripvaste rupsbanden, hydrostatische aandrijving, vijzel met autostop, op afstand bedienbare pijp en in hoogte verstelbare vijzel, ruimt 50 ton per uur.

Bekijk de specificaties

De stuwende kracht

Om sneeuw 16 meter ver te blazen, is een hoop inspanning nodig.

9-serie in gebruik door model, sneeuwlocatie.

Er zouden heel veel mensen met sneeuwscheppen nodig zijn om die klus te klaren; maar de Honda sneeuwfrees uit de 9-serie met de GX270 4-taktmotor doet het in een handomdraai. Deze motor is net zo betrouwbaar als krachtig, en is ontwikkeld met een laag geluidsniveau, lage trillingen en een lage uitstoot van schadelijke gassen. Hij heeft er geen enkele moeite mee om in de kou te starten. Daarom zijn dit de stilste en meest comfortabele sneeuwfrezen in gebruik. En omdat ze zo weinig brandstof verbruiken, is de tijdsbesparing echt een koopje.

Illustratie van de 9-serie, met focus op het lage geluidsniveau.

Honda sneeuwfrezen zijn de stilste op de markt. We bestuderen elk afzonderlijk onderdeel om te kijken hoe dit kan helpen het geluidsniveau te verlagen.

Close-up van motor.

De GX270 van de 9-serie heeft een bedrijfstijd van meer dan twee uur.

Als sneeuw te zwaar wordt

In de winter van 2010 stortte het dak van het Metrodome-sportstadion in Minnesota in de Verenigde Staten in door een zware sneeuwlaag van 43 cm.

Eén kubieke meter compacte sneeuw kan al 100 kg wegen – en voordat u het weet, raakt uw dak overbelast. Smeltend ijs kan ook voor problemen zorgen: zowel lekkages als ijsdammen op uw dak kunnen uw eigendom beschadigen. Om problemen met hun rechte daken te voorkomen, gebruiken eigenaren van Honda sneeuwfrezen deze ook op hun daken, waar ze kunnen vertrouwen op de grip en de wendbaarheid van onze machines.

9-serie in gebruik door model op het dak.

Een blijvend warm gevoel

De dag waarop u een Honda sneeuwfrees koopt, is de dag waarop u uw geld het beste besteedt.

Honda op maat gemaakte hoes.

Deze speciaal op maat gemaakte hoes beschermt uw sneeuwfrees uit de 9-serie en houdt 'm in topconditie.

Daarom bieden wij u ook de allerbeste fabrieksgarantie. We laten u nooit vallen en dekken zowel onderdelen als werkuren. De garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode. Dat betekent dat u op de laatste dag net zo'n goede dekking krijgt als op de eerste – degelijk en betrouwbaar, net als onze sneeuwfrezen.

Goed getimed

Deze sneeuwfrees is voorzien van een unieke uurmeetfunctie, die u vertelt wanneer het tijd is voor periodiek onderhoud. Krijgt u daar geen warm gevoel van?

Honda 9-serie sneeuwfrees, 2 jaar garantie.
Modellen in de sneeuw.