2x 7-serie sneeuwfrezen.

7-serie

Alles draait om de aandrijving.

Uitgerust met professionele systemen die van sneeuwruimen snel en licht werk maken.

Onze sneeuwfrezen uit de 7-serie zijn krachtige machines. Door de geavanceerde hydrostatische aandrijving en de vele andere Honda innovaties maakt de winter geen schijn van kans.

 • Ruimcapaciteit

  42-46

  Ton p/u

 • Werkbreedte

  60.5

  cm

 • Geluidsniveau

  102

  dB(A)

 • Motorvermogen

  4.1

  kW

Uw sneeuwengel

Sneeuwfrezen die de sneeuwstorm bestrijden.

Het landschap lijkt wel een foto van een ansichtkaart, maar deze zelfde schoonheid zorgt ook voor een hoop problemen. Sneeuw maakt het leven moeilijk. Onze bekwame sneeuwfrezen uit de 7-serie zijn ideaal voor sneeuwlagen met een diepte tot 51 cm – dat is tot aan uw knieën. Ze ruimen 46 ton sneeuw per uur en kunnen een gebied ter grootte van twee tennisvelden - bedekt onder een sneeuwlaag van 30 cm diep – in net iets meer dan tien minuten schoonmaken. Tel daar nog vijf minuten bij op voor een warm drankje na die tijd.

7-serie in gebruik door model, tuinlocatie.

Het sneeuwt functies

Onze sneeuwfrezen uit de 7-serie zijn robuust en zitten vol intelligente ideeën.

Er zijn geweldige dingen gaande aan de binnenkant van onze sneeuwfrezen - die allemaal met elkaar samenwerken om u het beste resultaat te bieden. Ze zijn bijvoorbeeld de eerste in ons aanbod met een hydrostatische aandrijving; hiermee is de snelheid van de machine het beste te bepalen.

Niet overal valt evenveel sneeuw

Daarom is de in hoogte verstelbare vijzel zo handig. U kunt de hoogte van de vijzel aanpassen aan verschillende sneeuwomstandigheden – of de sneeuwlaag nu tot aan uw knieën komt of slechts dun, maar wel compact is, voordat u het weet is het verdwenen.

Close-up van hoogteverstelling van 7-serie.
Close-up van de lamp van de 7-serie.
Close-up van vijzel.
Close-up van rupsbanden.

U kunt kiezen uit vier verschillende sneeuwfrezen

Elke sneeuwfrees heeft andere kenmerken en een andere ruimcapaciteit.

Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 760 W 7-serie. HSS 760 W Wendbare wielen en hydrostatische aandrijving, ruimt 46 ton per uur.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 760 WS 7-serie. HSS 760 WS Wendbare wielen, hydrostatische aandrijving en elektrische start, ruimt 46 ton per uur.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 760 T 7-serie. HSS 760 T Gripvaste rupsbanden, hydrostatische aandrijving en in hoogte verstelbare vijzel, ruimt 42 ton per uur.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van de HSS 760 TS 7-serie. HSS 760 TS Gripvaste rupsbanden, hydrostatische aandrijving, elektrische start, in hoogte verstelbare vijzel en elektronisch bedienbare pijp, ruimt 42 ton per uur.

Bekijk de specificaties

De stuwende kracht

Om sneeuw 14 meter ver te blazen, is een hoop inspanning nodig.

7-serie, in gebruik door model, sneeuwlocatie.

Er zouden heel veel mensen met sneeuwscheppen nodig zijn om die klus te klaren; maar de Honda sneeuwfrees uit de 7-serie met de GX200 4-taktmotor doet het in een handomdraai. Deze motor is net zo betrouwbaar als krachtig, en is ontwikkeld met een laag geluidsniveau, lage trillingen en een lage uitstoot van schadelijke gassen. Hij heeft er geen enkele moeite mee om in de kou te starten. Daarom zijn dit de stilste en meest comfortabele sneeuwfrezen in gebruik. En omdat ze zo weinig brandstof verbruiken, zijn ze ook lief voor uw portemonnee.

Close-up van motor.

De GX200 van de 7-serie heeft een bedrijfstijd van ruim anderhalf uur.

Als sneeuw te zwaar wordt

In de winter van 2010 stortte het dak van het Metrodome-sportstadion in Minnesota in de Verenigde Staten in door een zware sneeuwlaag van 43 cm.

Eén kubieke meter compacte sneeuw kan al 100 kg wegen – en voordat u het weet, raakt uw dak overbelast. Smeltend ijs kan ook voor problemen zorgen: zowel lekkages als ijsdammen op uw dak kunnen uw eigendom beschadigen. Om problemen met hun rechte daken te voorkomen, gebruiken eigenaren van Honda sneeuwfrezen deze ook op hun daken, waar ze kunnen vertrouwen op de grip en de wendbaarheid van onze machines.

7-serie in gebruik door model op het dak van een gebouw.

Een blijvend warm gevoel

De dag waarop u een Honda sneeuwfrees koopt, is de dag waarop u uw geld het beste besteedt.

Honda op maat gemaakte hoes.

Daarom bieden wij u ook de allerbeste fabrieksgarantie. We laten u nooit vallen en dekken zowel onderdelen als werkuren. De garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode. Dat betekent dat u op de laatste dag net zo'n goede dekking krijgt als op de eerste – degelijk en betrouwbaar, net als onze sneeuwfrezen.

Goed getimed

Deze sneeuwfrees is voorzien van een unieke uurmeetfunctie, die u vertelt wanneer het tijd is voor periodiek onderhoud. Krijgt u daar geen warm gevoel van?

Honda 7-serie sneeuwfrees, 2 jaar garantie.
Modellen in de sneeuw.