6-serie

Van een hoger niveau

Man die een sneeuwfrees uit de Honda 6-serie gebruikt
Man die een sneeuwfrees uit de Honda 6-serie gebruikt
Man die een sneeuwfrees uit de Honda 6-serie gebruikt
Man die een sneeuwfrees uit de Honda 6-serie gebruikt

De Honda sneeuwfrezen uit de 6-serie kunnen meer sneeuw over een veel grotere afstand blazen dan een enkeltraps sneeuwmachine. Ze zijn zowel compact als capabel.

Scrollen

Logo Engineering for life.

Compacte prestaties

Onze 6-serie is perfect voor gebruik rondom het huis, op en rondom krappe plekken zoals patio's en paadjes. Het tweetraps systeem in de zuinige en gebruiksvriendelijke machine levert indrukwekkende prestaties.

Twee snelle fases

De vijzel verzamelt de sneeuw, waarna een schoepenwiel de sneeuw met hoge snelheid wegblaast, heel ver weg.

Onze tweetraps sneeuwfrezen uit de 6-serie zijn ideaal voor thuis- of professioneel gebruik en zijn geschikt voor dieptes tot 50 cm. Ze leveren de ultieme balans tussen zuinigheid, gebruiksgemak en vermogen, en kunnen maximaal 37 ton sneeuw per uur ruimen. Dat staat gelijk aan een gebied ter grootte van twee tennisvelden – met een 30 cm diepe sneeuwlaag – dat in ongeveer 13 minuten wordt vrijgemaakt van sneeuw. 

6-serie in gebruik door model, sneeuwlocatie.

Goede grip

Kies tussen wielen of rupsbanden voor uw sneeuwfrees uit de 6-serie.

Driekwart vooraanzicht, met zicht op linkerkant van 6-serie.

Onze sneeuwfrezen uit de 6-serie met wielen bieden u veel grip en wendbaarheid. Het speciaal geselecteerde profiel maakt ze het beste geschikt voor krappe ruimten met obstakels. Voor nog meer grip kunt u een sneeuwfrees met rupsbanden overwegen. De meeste sneeuwfrezen van dit formaat hebben die optie niet – maar de sneeuwfrezen uit onze 6-serie wel. Met de optionele rupsbanden zijn ze zeer geschikt voor grote, open ruimtes met ongelijkmatige grond. Doordat er geen slip- of glijgevaar is, zelfs niet op steile hellingen, behoudt u altijd de controle.

Een versnelling hoger

De sneeuwfrezen uit onze 6-serie beschikken ook over een versnellingsbak. Dat is handig, want deze geeft u veel betere controle. Hij levert het ideale vermogen en koppel aan de machine, waarna u alleen maar de snelheid hoeft te kiezen die aansluit bij uw eigen loopsnelheid en de grondcondities. Zo eenvoudig is het.

Close-up van versnellingsbak.

De versnellingsbak biedt u betere controle over de machine.

Zijaanzicht van 6-serie, met focus op rupsbanden.

Goede match

De onderdelen van onze sneeuwfrezen zijn gemaakt voor elkaar. Behoorlijk letterlijk.

Elk onderdeel dat in onze sneeuwfrezen zit, is ontworpen en gebouwd door Honda – tot aan de vijzel aan toe. Ze passen allemaal perfect in elkaar, en als er een machine van de productieband rolt, is het resultaat elke keer weer bijzonder.

Vakmanschap

Hun slimme design en nauwkeurige assemblage betekent dat u niet alleen geniet van betere prestaties, maar ook van betere betrouwbaarheid. Uw Honda sneeuwfrees blijft blazen. En blazen. En blazen…

6-serie in gebruik door model, tuinlocatie.

De stuwende kracht

Om sneeuw 14 meter ver te blazen, is een hoop inspanning nodig.

Close-up van motor uit de 6-serie.

De gashendel zit op het stuur – binnen het bereik van uw duim.

Er zouden heel veel mensen met sneeuwscheppen nodig zijn om die klus te klaren; maar de Honda sneeuwfrees uit de 6-serie met de GX160 4-taktmotor doet het in een handomdraai. Deze motor is net zo betrouwbaar als krachtig, en is ontwikkeld met een laag geluidsniveau, lage trillingen en een lage uitstoot van schadelijke gassen. Hij heeft er geen enkele moeite mee om in de kou te starten. Daarom zijn dit de stilste en meest comfortabele sneeuwfrezen in gebruik. En door het zeer lage brandstofverbruik is de tijd die ze besparen een echt koopje.

Close-up van motor.

De GX160 van de 6-serie heeft een bedrijfstijd van ruim anderhalf uur.

Kies de machine die past bij uw wensen

Elk model heeft andere functies en een andere ruimcapaciteit.

Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van HSS 655 W 6-serie. HSS 655 W Wendbare wielen en versnellingsbak, ruimt 32 ton/u.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van HSS 655 T 6-serie. HSS 655 T Gripvaste rupsbanden en versnellingsbak, ruimt 37 ton/u.
Driekwart vooraanzicht, met zicht op rechterkant van HSS 655 TS 6-serie. HSS 655 TS Gripvaste rupsbanden, versnellingsbak, elektrische start en verlichting, ruimt 37 ton/u.

Bekijk de specificaties

Een blijvend warm gevoel

De dag waarop u een Honda sneeuwfrees koopt, is de dag waarop u uw geld het beste besteedt.

Achteraanzicht van 6-serie.

Daarom bieden wij u ook de allerbeste fabrieksgarantie. We laten u nooit vallen en dekken zowel onderdelen als werkuren. De garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de gehele garantieperiode. Dat betekent dat u op de laatste dag net zo'n goede dekking krijgt als op de eerste – degelijk en betrouwbaar, net als onze sneeuwfrezen.

Honda beschermhoes.

Deze speciaal op maat gemaakte hoes beschermt uw sneeuwfrees uit de 6-serie en houdt 'm in topconditie.

Modellen in de sneeuw.