Pas goed op uzelf

U hebt een klus te klaren – die sneeuw ruimt zichzelf niet op. Gelukkig beschikt u over het juiste gereedschap – uw Honda sneeuwblazer. We willen dat u hem veilig kunt gebruiken, en daarom hebben we hem gemaakt met uw bescherming in ons achterhoofd.

Nooit meer ingesneeuwd

Toen het vroeger sneeuwde, waren grote en zware sneeuwploegen de enige beschikbare machines om een pad sneeuwvrij te maken. Die waren handig voor bedrijven en lokale overheidsinstellingen. Maar de gemiddelde huiseigenaar beschikte niet over zulke luxe. Het enige wat deze had, was een zere rug van sneeuwruimen op de ouderwetse manier.

Daarom ontwikkelde Honda in 1980 in de Verenigde Staten de HS35, een compacte sneeuwruimer voor huishoudelijk gebruik. Het geluid dat al die sneeuwscheppen maakten in het hele land moet oorverdovend zijn geweest.

Niets is betrouwbaarder dan een Honda

  • Close-up van sneeuwblazer.

    Lees de basistips om uw Honda sneeuwfrees te onderhouden, zodat hij in topconditie en startklaar is als u hem nodig hebt.

  • Close-up van vijzel.

    Wij geloven in de kwaliteit van onze sneeuwblazers, en daarom kunnen we u een uitgebreide garantie bieden.

  • Close-up van sneeuwblazeruitrusting.

    U weet nooit wanneer u de handleiding van uw sneeuwfrees nodig hebt, dus bewaar deze op een handige plek. Bent u de handleiding kwijt, download dan eentje gratis.