Uw Honda garantie

Omdat u echt op uw sneeuwfrees rekent tijdens zware sneeuwval, krijgt u ook een garantie waar u op kunt rekenen.

Onze belofte

Er is een eenvoudige reden waarom u nog zo veel oude Honda producten in gebruik ziet. Onze producten zitten beter in elkaar om langer mee te gaan. En onze ijzersterke garantie voor huishoudelijk gebruik dekt zowel fabricage- als materiaalfouten gedurende een periode van drie jaar vanaf de datum van aankoop, zolang u zich houdt aan het onderhoudsschema.

Onze garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de looptijd, wat betekent dat de laatste dag van de garantie precies dezelfde dekking kent als de eerste dag. Laat onderhoud en reparaties alleen uitvoeren door een officiële Honda dealer, die gebruikmaakt van originele Honda onderdelen.

Basisvoorwaarden

De Honda garantie dekt niet het volgende:

  • Schade veroorzaakt door het zich niet houden aan de periodieke onderhoudsbeurten zoals aangegeven in de handleiding.
  • De garantie sluit schade of slijtage aan de vijzel, afstrijker en schoep uit.
  • Schade aan de motor die veroorzaakt is door reparaties of onderhoud op een manier die niet is goedgekeurd door Honda. 
  • Enige schade door het gebruik van niet-originele onderdelen, accessoires, niet-gespecificeerde smeermiddelen, vloeibare middelen en brandstof; plus schade die voortkomt uit bedieningsmethodes die niet overeenkomen met die in de handleiding.
  • Gebruik dat valt buiten de beperkingen die Honda heeft bepaald.
  • Schade aan het brandstofsysteem of problemen met de motorprestaties die het resultaat zijn van vervuilde brandstof, te wijten aan slechte opslag.

Verlengde garantie

Honda zet in op kwaliteit. 2+3=5 jaar verlengde garantie!

Bij Honda krijgt u zekerheid op de koop toe. Op onze tuinmachines, generatoren en waterpompen bieden wij een verlengde garantie van 3 jaar: de 2+ 3= 5 jaar garantie.

De standaard garantieperiode voor onze Power Equipment producten is 2 jaar. Met een éénmalige geringe premie bij aankoop van uw nieuwe Honda tuinmachine, generator of waterpomp kunt u uw garantie periode tot gegarandeerd 5 jaar verlengen. De enige conditie is dat u de gebruikelijke inspectie- en onderhoudsbeurten bij de officiële Honda Power Equipment dealer laat verrichten.

Wilt u alle informatie in de folder nalezen. Klik dan op 2+3=5 of op de folder.