Beleef Honda

Ingeschakeld

Industriële toepassing vraagt om betrouwbaarheid, duurzaamheid en kosteneffectieve poweroplossingen. U kunt er altijd op rekenen dat een Honda alle drie met succes levert.

Waarom Honda?

Er zitten vele baanbrekende, innovatieve functies en technologieën in onze generatoren, waterpompen en Power Carriers – waardoor ze veelzijdige, degelijke partners zijn in de lastigste situaties.

Vertrouwen moet, net als respect, worden verdiend

Het ontwikkelen van een efficiënte en betrouwbare waterpomp is voor ons net zo belangrijk als het ontwerpen van een motorfiets die de Moto GP wint. De betrouwbaarheid van een motorfiets is essentieel, hij moet niet alleen een race winnen om respect af te dwingen - hij moet ook een seizoen lang meegaan. Hetzelfde geldt voor onze waterpompen. Zij moeten ook seizoen na seizoen meegaan.

We denken veel na over de mensen die onze producten gebruiken – waarbij we in hun schoenen gaan staan – en mislukkingen accepteren en al doende leren… opnieuw en opnieuw totdat het klopt. Pas dan – als we het product kunnen vertrouwen – mag u het gebruiken.