Ranieri

Wanneer u Ranieri's superieure kwaliteit en luxueuze styling combineert met onze 4-takt Honda buitenboordmotoren, zult u een betrouwbaar en plezierig vaartochten ervaren.

GESCHIEDENIS

Pietro Ranieri begon zijn reis in Calabrië, Zuid-Italië in de jaren 60, en zijn passie voor schoonheid, techniek en vakmanschap leidde tot de oprichting van Ranieri International in 2008.

Nog steeds in elke stap van het productieproces, heeft Pietro Ranieri reeds de leiding overgedragen aan zijn twee zonen Salvatore en Antonio - die samen het assortiment boten binnen het merk Ranieri International hebben uitgebreid.

Gebouwd in samenwerking met Italiaanse sportboot specialisten, biedt de combinatie van innovatie en kwaliteit aan Ranieri klanten een unieke nautische ervaring.

Ranieri boat being driven across the open water with a Honda Marine outboard engine

Comfort, prestaties en stijl

Ranieri medewerkers weten wat een boot opmerkelijk maakt. Elk detail wordt zorgvuldig geanalyseerd en ontworpen, waardoor de perfecte balans tussen stilistische en technologische kenmerken wordt gegarandeerd. Bij het maken van een Ranieri-boot worden geen concessies gedaan aan de prestaties, waarbij functionaliteit en plezier centraal staan ​​in wat ze doen.

Man and woman enjoying a day out on a Ranieri boat with a Honda Marine Outboard Engine

POWERED BY HONDA

De 4XC-lijn is opgesplitst in twee basisvarianten. De Center Console en de Sun Deck versie. Er zijn drie Center Console (CC) -modellen, de 19, 20 en 22. Gebouwd om de ruimte op het voordek te maximaliseren, en vier Sun Deck (SD) -modellen, de 20, 22, 24 en 26. Deze zijn ontworpen met een speciale loungeruimte in de boeg, om naast een ruime cabine voor overnachtingsmogelijkheden ook wat extra opslagcapaciteit wensen. Met een Honda Marine Buitenboordmotor gemonteerd bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare aandrijving.

Honda Marine outboard engine on the back of a Ranieri boat
Honda marine outboard engine on a Ranieri boat

Honda Buitenboordmotoren

Betrouwbaar, robuust en verantwoord. Ontdek de perfecte Honda buitenboordmotor die past bij uw Ranieri-boot.

Ranieri DEALERS

People fishing on a ranieri boat with a Honda marine outboard engine

Slikkendam Watersport

Woerdense Verlaat

DEBA Watersport B.V

Tolkamer

Dekker Marine

Sint Annaland