Honda Marine Engine on a boat on the open water

HONDA BOAT PARTNERS

Als u op zoek bent naar een compleet bootpakket, werken we samen met de beste botenbouwers in de branche - Maxima en Ranieri. Elk assortiment is perfect afgestemd op onze toonaangevende Honda Marine buitenboordmotoren. Deze partnerships vormen het ultieme pakket in kwaliteit en vakmanschap, waardoor het makkelijker dan ooit is om het water op te gaan.

Maxima boat being driven on the thames by a man, with a honda marine outboard engine

MAXIMA

Deze sloepen combineren sportieve innovatie met ontspanning en comfort, wat resulteert in de ultieme boot om te genieten van een dagje uit op het water met vrienden en familie. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche bieden maxima boten tenders en sloepen hoogwaardige prestaties en een luxe uitstraling, waardoor ze zowel een praktische als wenselijke keuze zijn.

2 people cruising in a Ranieri boat with a Honda engine

RANIERI

Bekend om hun compromisloze bouwkwaliteit, state-of-the-art hydronamics en hedendaagse Italiaanse styling, maken de superieure prestaties van Ranieri Sportsboats dat ze de perfecte keuze zijn voor watersporters. Ranieri-boten zijn ontworpen door scheepsarchitecten en zijn de ultieme combinatie van vakmanschap, hoge prestaties en uitzonderlijke styling.