Eigenaren

U en uw buitenboordmotor

Er is een wereld te ontdekken, en er zijn ook enkele dingen die handig zijn om te weten.

Een veilig gevoel

Honda wil natuurlijk dat u geniet van elke seconde op het water, maar we willen ook dat u zich veilig en zeker voelt in deze opwindende - en soms onvoorspelbare – omgeving. Met een Honda achter u kunt u die zekerheid met u meenemen – veel plezier met cruisen!

Pure ideeën voor schoner water

In 1964 hadden we een gedurfd idee – het bouwen van een 4-taktbuitenboordmotor. Volgens traditionele wijsheid was dit niet haalbaar, omdat 4-taktmotoren zwaar waren en bovendien een nadelig vermogen-gewichtsverhouding hadden. We gingen onverschrokken door met het najagen van onze droom om de schoonste, stilste en meest efficiënte motoren ter wereld te produceren. In 1993 waren we het eerste bedrijf dat de Boden Lake voorschriften overtrof – de eerste wereldwijde voorschriften voor uitlaatgassen. Vandaag de dagen bevatten Honda's slanke zilverkleurige buitenboordmotoren unieke innovaties die de wateren net zo puur houden als dat allereerste idee… 50 jaar geleden.

Niets is betrouwbaarder dan een Honda

  • Boot met BF100 motor, in gebruik door modellen.

    Basistips om uw Honda buitenboordmotor in goede staat te houden, zodat de prestaties optimaal blijven en de kosten laag.

  • Close-up van de BF100 motor, in gebruik door model.

    Wij geloven in de bouwkwaliteit van onze waterproducten, en daarom kunnen we u een volledig waterdichte garantie bieden.

  • Close-up van een Honda motor, kustlocatie.

    Uw handleiding is een waardevolle bron. Houd 'm bij de hand, maar mocht u hem kwijtraken, dan kunt u hem gratis downloaden.