Man bestuurt een speedboot

Vermogen voldoet aan prestaties

Maak kennis met de nieuwe BF350. Een 5-liter V8-motor compleet met VTEC. Voer het bevel over de oceaan met zijn ongelooflijke kracht en ongeëvenaarde efficiëntie.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Honda Marine de prestigieuze Red Dot Design Award 2024 heeft gewonnen!

Onze buitenboordmotoren vallen op door hun slanke, strakke design, en de BF350 straalt luxe en premium kwaliteit uit. Van de ingewikkelde 3D-logo's tot de gepolijste verchroomde onderdelen, elk detail van de BF350 is tot in de puntjes verzorgd. Samen met zijn krachtige prestaties, zuinig brandstofverbruik en stille werking biedt de BF350 het complete pakket om onze uitmuntendheid in techniek en design te benadrukken.

Speedboot met man en vrouw in de oceaan

Waarom Honda?

Meer dan 50 jaar ervaring
Dat is meer dan een halve eeuw innoveren, testen en verfijnen om van onze maritieme technologie de allerbeste te maken.

Beproefd en getest
Open water is een van de zwaarste omgevingen op aarde. Daarom zijn onze technologieën en innovaties beproefd en getest volgens de hoogste normen.

In de voorhoede van innovatie
We verleggen voortdurend de grenzen van wat mogelijk is om je meer te geven. Meer prestaties, zuiniger brandstofverbruik, meer controle.

Wat nu?

Speedbootmotoren

Een verdeler zoeken

Wil je onze producten persoonlijk bekijken of je wensen bespreken met een van onze medewerkers? Voer je locatie in om de dichtstbijzijnde Honda-dealer te vinden.

Een verdeler zoeken
Speedbootmotoren

Download een brochure

Lees meer over onze producten en bekijk de volledige specificaties van al onze buitenboordmotoren en andere maritieme producten.

Download een brochure
Vrouwen springen in de oceaan vanaf een speedboot

Klaar voor een avontuur? Dan kunnen we beginnen