Everyone wants to be good!

De nieuwe Honda Insight: Een hybride voor iedereen.

Groen. Ht woord van deze eeuw. Wij zijn groen, zij zijn groen, iedereen is groen. Groen. Het wordt zo gemakkelijk gebruikt: 'Natuurlijk, ook wij zijn groen.' Kijk eens hoe gemakkelijk dat gaat. Maar hoe zit dat met 'goed' zijn? Hoe zit het met 'goed' doen? We startten in 1972 niet met de ontwikkeling van lage emissiemotoren om groen te zijn. Dit deden we omdat het 'goed' was. Het gaf ons de mogelijkheid om vandaag de dag betaalbare hybrideauto's te bouwen. Het geeft ons de kans om in de toekomst auto's met nul emissies te onwikkelen. Groen zijn is ok. Maar goed zijn is beter!

Een batterijpakket dat zichzelf oplaadt tijdens het remmen. Een motor die afslaat voor een rood verkeerslicht. Een bloem die groeit op het dashboard. Een snelheidsmeter die u vertelt hoe efficint u rijdt. Een scala aan "goede" technologie voor een wereld die zich buigt over de toekomst van de auto.

Met de Insight dichten we het gat tussen het design van huidige conventionele auto's en de emissievrije auto's van de toekomst. Daarom hebben we de vormgeving van de Insight gebaseerd op die van de Honda FCX Clarity: 's werelds eerste brandstofcelauto voor de openbare weg. Zijn onderscheidende design straalt innovatie op technologisch gebied uit. Maar het geeft de Insight ook zijn ruime, comfortabele interieur om optimaal te kunnen genieten van een ontspannen rit.

Everyone wants to be good. Met de nieuwe Insight wordt hybridetechnologie betaalbaar en heel normaal. [Meer ...]

Honda is begaan met uw veiligheid. Of u nu bestuurder, passagier of voetganger bent. [Meer ...]


Dankzij zijn innovatieve design kent de Insight een ongekend flexibele indeling. [Meer ...]

Goed doen - zonder iets in te leveren. Natuurlijk geniet u ook in de Insight van alle comfort die u van Honda mag verwachten. [Meer ...]


Brochures

Proefrit

Financieren

Configurator

Insight

Zoeken