Sluiten

Honda X-ADV

Elke weg is jouw weg

Ontdek nieuwe horizonten

Scrollen

Logo Honda X-ADV.

The spirit of adventure

De drang om los te breken en nieuwe ervaringen op te doen. Deze motorfiets vangt de essentie van vrijheid in een spannende, nieuwe vorm.

Het avontuur wacht

Een motorfiets die verder gaat dan de stadsgrenzen.

De wendbaarheid van de X-ADV maakt het dagelijks woon-werkverkeer comfortabel en soepel. En in het weekend onderneem je net zo makkelijk een stevige tourrit.

Go have fun

Een crossover motorfiets met sterke offroad capaciteiten.

Om op te vallen, moet je iets totaal anders doen. En dat is precies wat de Honda X-ADV doet. Bedacht en ontwikkeld door Honda's R&D team in Italië, brengt de X-ADV een nieuwe look in ons Adventure-aanbod. Hij onderscheidt zich door een mix van stoerheid en verfijning die loopt van voor tot achter. Je herkent de X-ADV direct - hij bevindt zich in een geheel eigen klasse.

Close-up van achterlichten Honda X-ADV.
Close-up van remmen Honda X-ADV.
Driekwart vooraanzicht Honda X-ADV.
Close-up van koplampen Honda X-ADV.

Kruising

Technologie en design gaan hand in hand om sterke prestaties af te leveren.

Driekwart vooraanzicht Honda X-ADV.

De X-ADV is gebouwd rond een 745 cc twin met veel koppel onderin en de kracht om je op steile offroad hellingen te brengen. In combinatie met de Dual Clutch Transmission (DCT) – vergelijkbaar met die van de Africa Twin – schakel je naadloos op elk terrein. Offroad of asfalt, de keuze is aan jou.

Zijaanzicht Honda X-ADV.

Met een sterke tweecilinder en een keuze aan transmissiemodi mag ook je passagier rekenen op een comfortabele en prettige rit.

Zijaanzicht Honda X-ADV.