Sluiten

RCV: Spirit of Honda

De perfecte MotoGP-machine voor de straat

We herinneren ons de trajecten die het meeste van ons gevraagd hebben. De trajecten die ons dwongen heel diep te gaan. Waarbij we uit de diepte iets tevoorschijn hebben gehaald – niet alleen om daar te komen, maar ook om te winnen.

Scrollen

De steeds veranderende MotoGP-trofee is een eerbetoon aan de wereldkampioen – en aan elke winnaar daarvoor.

Close-up van MotoGP-trofee.

Ambitie op elke positie

Talent kan worden bijgebracht. Drive en ambitie niet. De mentaliteit die Honda naar het succes leidt, zit niet alleen in onze coureurs. Deze is overal voelbaar, van de directiekamer tot de pit.

De val

Ondanks onze inspanningen hebben we wel eens verloren.

Een gebroken sleutelbeen op het belangrijkste moment. Een gebroken been na drie dagen het tempo te hebben bepaald tijdens het testen. De lichamelijke pijn is niet prettig ­– maar het is de geestelijke pijn die echt aan je vreet.

MotoGP-coureur die van motorfiets is gevallen.

De wederopstanding

Weer opstaan na een nederlaag, dat is wat een echte kampioen doet.

Tegenslagen komen nu eenmaal voor. Maar we lopen niet weg voor tegenspoed, leren wat nodig is en stijgen meer boven onszelf uit dan we ooit hadden kunnen dromen. Met het verleden achter ons richten we ons op wat er voor ons ligt. Het enige wat van belang is, is de coureur, de motorfiets en de race die eraan komt.

Honda MotoGP-coureur die op de motor stapt.

Alles komt samen

En dan volgen de overwinningen – opnieuw en opnieuw.

Ze zijn steeds weer speciaal – en het succes weerhoudt ons er nooit van te zoeken naar nieuwe manieren om dingen te verbeteren.

Dat is waarom we continu records hebben gebroken en vele kampioenschappen als zowel rijder als fabrikant hebben gewonnen, overal ter wereld. En het verklaart ook waarom we nog steeds niet tevreden zijn.

Honda MotoGP-coureur die de finish overkomt.

Geïnspireerd door MotoGP

Driekwart vooraanzicht van Honda motorfiets met coureur.

Racewinnende technologieën voor iedereen.

Door onze hele geschiedenis heen hebben we doorlopend nieuwe technologieën bedacht om onze superioriteit op het circuit te waarborgen. Deze vind je terug in onze motorfietsen voor op de weg. Elke motorfiets is gedefinieerd door onze mentaliteit – en wordt door jou gereden.

Honda MotoGP-coureur met helm.