Sluiten

Repsol Honda technologie

Het racegen

De Repsol Honda RC213V is licht, wendbaar en haalt een topsnelheid van meer dan 350 km per uur. Zijn racespirit zit in elke motorfiets die we maken.

Scrollen

De oranje, rode en witte flitsen fungeren als waarschuwing op het circuit en de weg: racespirit aan boord.

Zijaanzicht van Honda motorfiets met Repsol-kleurstelling.

Pittige rijervaring voor op de weg

De Fireblade snijdt in rondetijden met zijn ongelooflijke motorprestaties en haarfijne chassis. Ook een zondagse rit maakt hij een stuk pittiger.

Dit is de meest volledige supersport-machine voor de open klasse die te koop is. Gemaakt voor ervaren rijders met liefde voor adrenaline, zorgen het op het racen geïnspireerde design en de racetechnologieën van de Fireblade voor de ultieme sensaties op het racecircuit of op de weg.

Lees meer over de Fireblade

Fireblade snijdt in rondetijden

De Fireblade CBR1000RR heeft een verschroeiende snelheid en een bliksemsnelle wendbaarheid. Bekijk welke technologieën dit mogelijk maken.

Een extra racevleugje

Geniet van nog betere prestaties en sportievere looks met Honda accessoires.

Getint windscherm, sportuitlaat of spatlappen van carbonfiber? Dankzij het ruime assortiment optionele accessoires van Honda zijn er vele manieren om je motorfiets op maat te maken en de racelook naar smaak af te maken.

Geïntegreerd design

Als je een persoonlijke stijl of sportieve prestaties wilt toevoegen, kies dan altijd voor originele accessoires van Honda. Deze zijn op maat gemaakt en passen altijd perfect op en bij je Honda motorfiets. Van tourer- tot wegmotorfietsen, en van supersport-motorfietsen tot scooters, er zijn genoeg mogelijkheden voor iedereen.

Close-up van Honda motorfietsmotor.
Close-up van handgrepen van Honda motorfiets.
Close-up van Honda motorfietsaccessoires.
Close-up van uitlaat van Honda motorfiets.

Racen zit in het bloed

Welke klasse je ook kiest, elke Honda motorfiets beschikt over race-DNA.

Twee MotoGP-coureurs met Honda motorfietsen.

Onze kleinere motorfietsen zijn dan misschien geen geschikte kandidaten voor de MotoGP, maar ze zijn wel ontworpen door technici met kampioenschapservaring.

Dat betekent dat de technologieën die ontwikkeld zijn aan de top van de competitieve sport in ons complete aanbod motorfietsen zitten. Dus of je nu naar je werk rijdt, een avondritje maakt of er een weekend op uit trekt, je geniet altijd van een opwindende rijervaring.

Zijaanzicht van Honda motorfiets met rode, witte en blauwe kleurstelling.

Afgestemd op het circuit, legaal op de weg

Het Honda RC213V-S prototype is bijna identiek aan onze MotoGP-racemotor – maar net genoeg aangepast om te worden losgelaten op de weg.

Het creëren van de RC213V-S was eenvoudig. We namen de RC213V MotoGP-motorfiets - in het bezit van de kampioenstitel - en hebben alleen de meest noodzakelijke aanpassingen uitgevoerd om hem geschikt te maken voor de weg.

Compleet met een volledig pakket elektronica die de rijder ondersteunen – zoals tractiecontrole, anti-wheeling en race-ABS, is het RC213V-S prototype de ultieme motorfiets voor op de weg.