Digitaal Display

Het 10,2" multi-informatiescherm toont je alle informatie die je nodig hebt achter het stuur, inclusief vermogensafgifte, met een kristalheldere resolutie. Je kan door de functies navigeren met de bedieningsknoppen op het stuur, zodat je je ogen op de weg kunt houden.

ZR-V digitaal display op dashboard

Infotainment systeem

Geniet standaard van onze nieuwste generatie Honda CONNECT, compleet met Apple CarPlay en Android Auto, op een centraal geplaatst 9" touchscreen. Hij is uitgerust met satellietnavigatie en digitale DAB-radio.

ZR-V infotainmentsysteem op dashboard

Meeslepende audio

Op onze Advance-uitvoering vind je 12 Bose-luidsprekers, optimaal geplaatst voor een vol surround-geluid. De ZR-V heeft ook USB-C- en USB-A-poorten voor- en achteraan, en Qi-standaard draadloos opladen is voorzien vanaf bepaalde uitrustingsniveau's.

ZR-V audiosysteem

Keyless entry

Met de smart key in je zak of tas wordt de ZR-V voor je ontgrendeld wanneer je aan het deurhendel trekt. En met één druk op de startknop is de ZR-V klaar om te vertrekken.

ZR-V knop voor keyless entry

Elektrische achterklep

Laat technologie het zware werk voor je doen. Open de bagageruimte vanop afstand en geniet met een simpele druk op de knop van de functie 'Walk Away Close', waarmee de achterklep veilig wordt vergrendeld.

Witte ZR-V op oprit met elektrische achterklep

Draadloze telefoonoplader

Met een standaard draadloos oplaadstation in de middenconsole kun je je mobieltje ten allen tijde volledig opgeladen houden. Aan de USB-C poorten vooraan en achterin kunnen ook andere inzittenden hun apparaten opladen.

Draadloos opladen telefoon ZR-V

Parkeerhulpsystemen

Met parkeersensoren voor en achter, plus standaard achteruitrijcamera, is zelfs met deze ZR-V parkeren eenvoudig. Zet hem in de achteruitversnelling en het 9" infotainmentscherm schakelt over op groothoekbeelden van achter het voertuig, aangevuld met een bovenaanzicht van het gebied direct achter je.

Man rijdt in ZR-V en toont parkeerhulp

Head Up-display

In de duurdere uitvoeringen van de ZR-V wordt het Head Up Display rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd, zodat je alle essentiële rij-informatie kunt zien zonder je ogen van de weg te halen. Je kunt de helderheid en weergave van informatie aanpassen via knoppen op het multifunctionele stuurwiel.

Head Up-display
Witte ZR-V aan de kust met vrouw en kano

Volgende: Veiligheid