Cabine ontwerp

Het ruime interieur van de ZR-V zorgt voor een luxueuze en comfortabele rijervaring, met aandacht voor detail en een focus op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Alles is in functie van de bestuurder ontworpen, met veel opbergruimte en alle bedieningselementen binnen handbereik. De cabine is ook ontworpen om goed zicht te bieden, met een verhoogde rijpositie en een breed gezichtsveld wanneer je over de motorkap naar buiten kijkt.

Interieur van ZR-V met dashboard

Verwarmde stoelen vooraan en achteraan

Met verwarmde voorstoelen en, in bepaalde uitvoeringen, achterstoelen, is de ZR-V een comfortabele plek voor zowel bestuurder als passagiers.

Man rijdt ZR-V

Bagageruimte

De ZR-V biedt ruimte voor alles wat je gezin nodig heeft, met tot 1.322 liter bagageruimte wanneer de stoelen zijn neergeklapt (gemeten volgens de VDA-methode).

Witte ZR-V met kofferbak open op oprit

Verwarmd lederen stuur

Geniet op koude winterochtenden van het luxueuze gevoel van een volledig lederen, verwarmd stuurwiel. Beschikbaar op de voorziene uitrustingsniveau's.

Man in ZR-V toont navigatiesysteem op dashboard

Gemakkelijk bereikbare ISO FIX-punten

Met gemakkelijk bereikbare ISO FIX-bevestigingspunten (I-SIZE) op de achterbank en voldoende ruimte voor zowel naar voren als naar achteren gerichte zitjes, kun je ervoor zorgen dat je kind altijd comfortabel en veilig zit.

Achterbank met ISO-bevestigingspunten

Maak het u gemakkelijk in het interieur van de ZR-V

We geven u een rondleiding van de kwaliteit en het verfijnde interieur – en alle technologie die het te bieden heeft.

Sluiten

Vrouw op bestuurderszetel kijkt achterom

Volgende: Technologie