Design

De nieuwe Honda ZR-V is onze middelgrote SUV met een karaktervol voorkomen op de weg. Het chassis is ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren. Geïntegreerde koplampen en een groot radiatorrooster maken zijn verfijnde look compleet, terwijl de aerodynamische achterspoiler en dubbele uitlaten voor een sportief randje zorgen.

Witte ZR-V op oprit

Velgen

Elk ZR-V model heeft zijn eigen design 18" lichtmetalen velg (voorzien van 225/55 profielbanden) om het opvallende, sportieve uiterlijk van deze geavanceerde hybride te versterken.

ZR-V lichtmetalen velgen

Panoramisch dak

Als ruimte de ultieme luxe is, dan zorgt het openschuivend panoramisch dak voor een heldere en luchtige cabine-ervaring. Het is een briesje frisse lucht. Beschikbaar op de voorziene uitrustingsniveau's.

Witte ZR-V op een bergweg

Intelligente koplampen

De ZR-V is uitgerust met stijlvolle LED-verlichting voor en achter. De automatische sturing van de grootlichten past automatisch de dip-instelling van de koplampen aan, zodat jij je kunt concentreren op het rijden. In de Advance-uitvoering biedt actieve bochtenverlichting extra functionaliteit bij het draaien en het adaptieve grootlicht verlicht de weg voor je zonder het overige verkeer te hinderen.

Blauwe ZR-V op oprit

Ontdek het exterieur design van de ZR-V

Bekijk het strakke en sportieve exterieur van de ZR-V van dichterbij.

Sluiten

Vrouw ligt achterover in zetel

Volgende: Interieur