Honda Zitmaaiers

De nieuwe generatie Honda zitmaaiers.

De nieuwe generatie Honda zitmaaiers onderscheidt zich vooral door één eigenschap: de beste opvangprestatie op de markt dankzij toonaangevende technologie. Het gepatenteerde luchtstroomsysteem van de Honda zitmaaiers, dat eerder al de modellen met een maaibreedte van 102 en 122 cm onoverwinnelijk maakte, is nu ook beschikbaar in de 92 cm klasse.

Honda zitmaaiers betere vangprestaties

Vanaf tuinseizoen 2009 doet dit gepatenteerde systeem met de Honda HF 2315 HM zijn intrede in de categorie van de zitmaaiers met 92 cm maaibreedte en traploze hydrostatische wielaandrijving. De maai- en opvangeenheid van de nieuwe Honda HF 2315 HM werd compleet hertekend. Het maaidek heeft bijkomende luchtsleuven aan de bovenkant, die voor een gelijkmatige luchttoevoer zorgen en ook bij lagere maaihoogten een constante luchtstroom garanderen. Bovendien zorgen twee ventilatoren boven de messen ervoor, dat het maaisel met meer kracht in het conische uitwerpkanaal terechtkomt. Door de grove mazen van de grasvangbak wordt de lucht vlot uit het systeem afgevoerd en blijft de luchtstroom constant. Stofflappen boven de grote mazen leiden stof en grasdeeltjes af naar de grond. Door de verbeterde aërodynamica van het luchtstroomsysteem bij de HF 2315 HM wordt het maaisel nog beter afgevoerd tot in de vangbak. Verstopping van het uitwerpkanaal is verleden tijd. Perfect opvangresultaat gegarandeerd. 

Een nieuwigheid bij de Honda zitmaaiers met een maaibreedte van 92 cm en 102 cm is de elektromagnetische inschakeling van het maaisysteem. Voortaan zijn alle Honda zitmaaier-modellen uitgerust met de handige maaisysteem-inschakeling via een bedieningsknop. Dat geldt ook voor de HF 2315 SB met 5-versnellingsbak.


Honda zitmaaiers

Honda HF 2315
Honda HF 2417
Honda HF 2620 [verder ...]

Honda Scooter zitmaaier

Honda HF 1211 [verder ...]


Zitmaaiers

Zoeken