Honda Miimo uw nieuwe tuinman!

 

Miimo: de nieuwe Honda robotgrasmaaier

Om uw gazon er geweldig uit te laten zien zijn er 3 dingen nodig: tijd, toewijding en  hard werk. Gelukkig is Miimo er nu om dit karwei van u over te nemen. Honda's innovatieve en intelligente robotmaaier volgt de contouren van uw tuin. Navigerend tussen de obstakels zorgt Miimo voor een gezond en verzorgd uitziend gazon. De robotmaaier Miimo is ontwikkeld om stil en efficiënt te presteren in alle weersomstandigheden en zichzelf tijdig op te laden voor de volgende maaibeurt. Door de veilige maaimessen en sensoren rondom kunt u ontspannen terwijl Miimo zijn werk in de tuin doet.

 

Miimo voor een mooi gemaaid gazon

Uw Honda dealer kan Miimo zo installeren dat de robotmaaier elke tuin kan onderhouden. Complexe indeling, steile hellingen en oneffen terrein kunnen gelijkmatig en efficiënt gemaaid worden op tijden die u het beste uitkomen. Het gebruiksvriendelijke menu stelt u in staat om per zone in te stellen wanneer en hoe er gemaaid moet worden. Eénmaal ingesteld kan Miimo zelfstandig zijn werk doen. Botst Miimo tegen een obstakel dan stopt de robotmaaier en verandert van richting. Volledig ontwikkeld om u het werk uit handen te nemen.

 

Honda ontwikkelt robotmaaier

Bij Honda weten we hoe gras gemaaid dient te worden. Voor de ontwikkeling van onze robotmaaier putten we uit kennis opgebouwd in meer dan 30 jaar maaiervaring. Met twee krachtige 25 Watt motoren om de wielen aan beide zijden aan te drijven levert Miimo een consistente maaiprestatie zonder de motoren te overbelasten. De 56 Watt gramaaier-motor kan de zwaarste grassoorten aan. U kunt kiezen uit twee modellen:  de Miimo 300 kan een gazon aan van maximaal 2.200 m2 terwijl de Miimo 500 een gebied tot maximaal 3.000 m2 kan maaien. Uw Honda dealer kan u adviseren welke Miimo het beste bij u en uw tuin past.  

Honda Miimo 300

Miimo 300 voor een gazon van maximaal 2.200 m2. 
             [Meer ...]

Honda Miimo 500

Miimo 500 voor een gazon tot maximaal 3.000 m2 
  [Meer ...]


Brochures

Verlengde garantie

Dealers

Robotmaaier

Zoeken