Honda grasmaaiers

Benzine grasmaaiers van Honda

Alle Honda benzinegrasmaaiers worden aangedreven door krachtige 4-taktmotoren, voorzien van de modernste technologie. Dankzij hun uitgekiende carburatortechnologie blijven ze maar liefst 43% onder de CARB*-norm, de strengste emissienorm ter wereld.

Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.

Benzinegrasmaaier of elektrische grasmaaier – wat is de juiste keuze?

Een elektrische maaier is licht in gewicht en een compact alternatief voor benzinemaaiers. Deze elektrische grasmaaiers hebben weinig onderhoud nodig en zijn bijzonder stil en daarmee zeer comfortabel. De maaikracht van de elektrische grasmaaier is vergelijkbaar met een benzine maaier, maar heeft beperkingen ten aanzien van het te maaien oppervlakte en vele obstakels. Daarnaast zijn ze zonder uitlaatgassen en zonder benzine vullen altijd maaiklaar. De elektrische grasmaaier is aan te raden voor kleinere, vlakke gazons tot een oppervlakte van 500m2.

Voor een groot gazon (vanaf 500m2) kunt u het beste een benzinegrasmaaier kiezen. Die maait al spelenderwijs ook lang en vochtig gras.

Elektrische grasmaaiers van Honda:


De ideale oplossing voor kleinere, vlakke gazons van 150 tot m˛ 500 m˛. De elektrische maaiers hebben een maaibreedte van 33 cm, 37 cm en 41 cm. De Honda maaiers lopen op een elektromotor en zijn voorzien van een rotostop. 
 

Honda Benzine grasmaaiers

Voor een groot of oneffen gazon kan je het best een benzinemaaier kiezen. Die maait ook lang en vochtig gras met spelend gemak. Maaiers met extra uitrusting, wielaandijving en een grotere maaibreedte zijn echt handig voor de grote gazons tot 2000m2.


Honda benzine grasmaaiers

[verder ...]

Honda elektrische grasmaaiers

[verder ...]


Grasmaaiers

Zoeken