Close

Honda GL1800 Gold Wing

Touring opnieuw gedefinieerd

Een fantastisch geluid

De horizon voorbij

Scrollen

Product logo Honda Gold Wing.

De ultieme touring motor.

Nu met een volledig nieuwe vormgeving, compacter en lichter, 's werelds beroemdste cruiser op twee wielen betreedt een nieuw tijdperk.

Gold class

Een mooi afgewerkte slanke machine, veel meer dan een motorfiets.

De fantastische Honda GL1800 Gold Wing maakt touren gemakkelijker en plezieriger dan ooit. Zijn 1833 cc zescilinderblok kan worden uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of met onze verfijnde Dual Clutch Transmission (DCT) met 7 versnellingen. Het Throttle by wire (TBW) systeem biedt vier rijmodi, TOUR, SPORT, ECON en RAIN, met geoptimaliseerde FI-instellingen voor een lage snelheidsregeling. U kunt de naked Gold Wing of de volledig uitgeruste Gold Wing Touring kiezen. Beide versies van dit vlaggenschip van Honda bieden het absolute topniveau van comfort en luxe, zowel in de stad als op rustige wegen.

Close-up van instrumentenbord Honda Gold Wing.
Close-up van badge Honda Gold Wing.
Driekwart achteraanzicht Honda Gold Wing, in een woud.
Close-up van motorblok Honda Gold Wing.

Ontdek hem van dichtbij

Met zijn opvallende looks en zijn geavanceerde uitrusting moet de nieuwe Gold Wing zelfs nog niet rijden om al een onvergetelijke indruk te maken.

Ontdek hem van dichtbij

Met zijn opvallende looks en zijn geavanceerde uitrusting moet de nieuwe Gold Wing zelfs nog niet rijden om al een onvergetelijke indruk te maken.

Turbine - achtig vermogen

De onovertroffen zescilindermotor van Honda is absoluut uniek

Zijaanzicht Honda Gold Wing met mensen.

De Honda Gold Wing is een strakke en indrukwekkende motorfiets die overal indruk maakt.

Met zijn 4 kleppen per cilinder en Unicam cilinderkoppen zijn het geluid en het gevoel van de Honda Gold Wing motor, zoals altijd, absoluut uniek. Zijn positie in de voorkant van het chassis is goed voor een mooi gebalanceerde en echt verbonden rij-ervaring. De vlotte acceleraties vanaf de lage toerentallen en het herkenbare uitlaatgeluid zullen snel een glimlach op je gezicht toveren terwijl je de stadsgrenzen achter je laat.

Vlot rijden

Het gegoten aluminium frame maakt gebruik van een dubbele wishbone voorophanging die een zacht en progressief gevoel oplevert bij het besturen. De combinatie van een innovatieve Pro-Arm unit met Pro-Link biedt een nauwkeurige controle. De nieuwe dempingsinstellingen vooraan en achteraan op de Gold Wing Tour waarborgen het ultieme comfort voor jou en voor je passagier.

Driekwart vooraanzicht van Honda Gold Wing.
Driekwart achteraanzicht Honda Gold Wing, buitenlocatie.

Het motorblok kan via diverse rijmodi worden afgestemd voor dagelijks gebruik in de stad, maar de open ruimte is duidelijk de plaats waar de Gold Wing echt tot leven komt.

Wil je meer zien?