Close

Honda GL1800 Gold Wing

Touring opnieuw gedefinieerd

Een fantastisch geluid

De horizon voorbij

Scrollen

Product logo Honda Gold Wing.

De ultieme touring motor.

Nu met een volledig nieuwe vormgeving - compacter en lichter - 's werelds beroemdste cruiser op twee wielen betreedt een nieuw tijdperk.

Gold class

Een mooi afgewerkte slanke machine, veel méér dan een motorfiets.

Zie hier de nieuwe Honda GL1800 Gold Wing; volledig opnieuw ontworpen met een nieuw chassis, motorblok en een andere ophanging. Niets werd over het hoofd gezien. Samen met een significant lager gewicht komen er 4 rij-modi, DCT, Throttle By Wire en een reeks andere innovatieve kenmerken. Honda's vlaggenschip blijft regeren op het vlak van comfort en luxe, of je nu in de stad rijdt of ver daarbuiten.

(Getoonde afbeeldingen zijn mogelijk niet conform met de Europese modellen).

Close up van bedieningsinstrumenten Honda Gold Wing.
Close up van badge Honda Gold Wing.
Driekwart achteraanzicht Honda Gold Wing, in een bosachtige omgeving.
Close up van motorblok Honda Gold Wing.

Tijd om te gaan

Bereid je voor op vertrek.

Houd je paspoort klaar want dit is niet alleen een motor die een nieuw touring tijdperk inleidt, hij biedt je ook een totaal andere kijk op de wereld. Je voelt je een deel van het landschap met open wegen. Dit is een trip waarvan je wenst dat hij nooit eindigt.

Er zijn drie manieren om te ontsnappen: de ranke GL1800 Gold Wing, de GL1800 Gold Wing Tour met topkoffer en de GL1800 Gold Wing Tour met DCT en airbag.

Driekwart vooraanzicht Honda Gold Wing, container op achtergrond.

Kom een kijkje nemen

Met dit verbluffend uiterlijk en de hoogwaardige kenmerken, hoef je hem niet eens in versnelling te zetten om bewogen te worden.

Kom een kijkje nemen

Met dit verbluffend uiterlijk en de hoogwaardige kenmerken, hoef je hem niet eens in versnelling te zetten om bewogen te worden.

Turbine-achtig vermogen

Honda’s premium flat zescilinder tourer slaat een totaal nieuwe richting in

Zijaanzicht Honda Gold Wing.

De Honda Gold Wing is compleet nieuw, met een slankere vormgeving en klaar om indruk te maken waar hij ook heen gaat.

Trouw aan zijn oorsprong, maar nu met 4 kleppen per cilinder en Unicam cilinderkoppen: het geluid en het gevoel van de Gold Wing zijn altijd uniek geweest. En dat zijn ze nog steeds. Het is ook meer naar voren geplaatst in het frame voor een beter uitgebalanceerd rijgevoel met nog meer feedback. Vlotte acceleraties bij de laagste omwentelingssnelheden en een herkenbaar uitlaatgeluid zullen al snel een glimlach op je gezicht brengen, terwijl je de stadsgrenzen achter je laat.

Een soepele rit

Een compleet nieuw en lichter aluminium frame met een unieke wishbone-voorophanging bieden een progressief en stabiel karakter. Achteraan is er een innovatieve en nieuwe Pro Arm die gecombineerd wordt met Honda's Pro Link systeem dat scharniert op de swingarm en extra stevigheid én meer comfort biedt aan de rijder en de passagier.

Driekwart vooraanzicht Honda Gold Wing, buitenlocatie.
Driekwart achteraanzicht Honda Gold Wing, buitenlocatie.

Het blok is ontworpen voor dagelijks gebruik in de stad en erbuiten en kan getuned worden via verschillende rij-modi. Het staat buiten kijf dat de open wegen dé plek bij uitstek zijn waar de Gold Wing tot leven komt.