Close

Honda CBR1000RR Fireblade SP & SP2

Controle op het hoogste niveau

Ready to go

Scrollen

Logo Honda Fireblade SP.

De juiste balans

De Fireblade SP en SP2 zijn lichter, sneller en technologisch vooruitstrevender dan alles dat we ooit gebouwd hebben.

De juiste lijn

Rem, apex, gas.

Dit zijn de drie dingen die door het hoofd van de rijder gaan bij het aansnijden van alweer een snelle bocht op het circuit - de SP en SP2 zijn zo verfijnd en precies dat je elke bocht met nog meer vertrouwen en snelheid induikt.

Scherp en scherper

Zie hier de SP en de SP2.

Ze zijn nauw verwant aan de Fireblade, maar deze twee technologisch vooruitstrevende motoren bieden nog iets meer van het Honda Racing DNA. Met een verbeterde verhouding tussen het vermogen en het gewicht zijn ze uitermate geschikt voor rijders die een voorkeur hebben voor circuitdagen en voor wie wil racen: de SP2 is de perfecte motor voor jou! Het circuit is de plek bij uitstek om The Next Level van totale controle te ontdekken.

Close-up van versnellingen van Honda Fireblade.
Close-up van ontsteking Honda Fireblade.
Driekwart vooraanzicht van Honda Fireblades op het circuit.
Close-up van wiel van Honda Fireblade.

Erg krachtig

Dit zijn drie Blades, een indrukwekkend trio.

Zijaanzicht van Honda CBR1000RR. CBR1000RR Fireblade Uitgerust met Selectable Torque Control (met ingebouwde Wheelie en Rear Lift Control), Selectable Engine Brake, nieuwe ABS-remmen, een optionele Quickshifter (met Downshift Assist), Riding Mode Select System, Power Selector en volledig instelbare Showa-ophanging.
Zijaanzicht van Honda Fireblade SP. CBR1000RR Fireblade SP Uitgerust met semi-actieve Öhlins Step motor-type Electronic Control-ophanging, plus Honda Selectable Torque Control (met ingebouwde Wheelie Control en Rear Lift Control), Selectable Engine Brake, nieuwe ABS, Quickshifter (met Downshift Assist), Riding Mode Select System en Power Selector. De technologie afgeleid van de RC213V-S MotoGP motor, tilt de rij-ervaring naar een nog hoger niveau.
Zijaanzicht van Honda Fireblade SP2. CBR1000RR Fireblade SP2 Een gehomologeerde special die de Fireblade SP als basis gebruikt en klaar is voor wedstrijdgebruik met Marchesini-wielen. Het motorblok heeft een herziene cilinderkop, kleppen, verbrandingskamer en zuigers. Racing-kits zijn beschikbaar.

Ontdek de CBR1000RR Fireblade

Onze racinglijn

De SP2: er worden er maar enkele van gebouwd.

Bovenaanzicht van Honda Fireblade.

Alle kenmerken van de SP, maar de SP2 heeft een andere cilinderkop en zuigers voor nog betere prestaties. Uiterlijk is er ook een verschil door de Marchesini-wielen, driekleurige lak en carbondetails in het design.

Ga racen

Racing-kits zijn beschikbaar. Deze motor staat dicht bij een fabrieksracer, precies wat je nodig hebt als je een extra competitief voordeel wilt.

Zijaanzicht van Honda Fireblade.
Driekwart aanzicht van Honda Fireblade geparkeerd.

Elk onderdeel van het elektronicapakket van de Fireblade kan volledig gebruikt worden op een circuitdag.

Bekijk ons Super Sport-aanbod