Close

Honda CBR1000RR Fireblade SP en SP2

Controle op het hoogste niveau

Klaar voor de start

Scrollen

Honda Fireblade SP-logo

De juiste balans.

De Fireblade SP en SP2 zijn onze ultieme uitingen van geavanceerde sportprestatietechnologie.

De juiste lijn

Rem, apex, gas.

Dat is het enige dat er toe doet als je het circuit opvreet. Hier zijn de razendsnelle Fireblade SP en SP2 voor gebouwd. Öhlins Electronic Control (S-EC) en geavanceerde elektronica: deze regelen zowel de onverslaanbare motor met vier cilinders als het lichte chassis.

 

Scherp en scherper

Maak kennis met de ongelooflijke SP en SP2.

De CBR1000RR Fireblade dient als basis voor een nieuw niveau van totale controle: we hebben de semi-actieve Öhlins Electronic Control-vering (S-EC) toegevoegd aan deze twee circuitvreters, plus Öhlins Objective Based Tuning-interface (OBTi). Ze hebben een compacte titaniumbrandstoftank met een inhoud van 16 liter en radiaal gemonteerde monobloc-remklauwen en -quickshifters van Brembo. Als een dagje op het circuit jouw obsessie is, is de SP de ideale keuze. En als racen in je bloed zit, staat de SP2 klaar.

 

CBR1000RR Fireblade SP ingezoomd op de motor
CBR1000RR Fireblade SP ingezoomd op de uitlaat
CBR1000RR Fireblade SP, driekwart voor-/linkeraanzicht op circuit
CBR1000RR Fireblade SP ingezoomd op het voorwiel

Erg krachtig

Dit zijn drie Blades, een indrukwekkend trio.

: Zijaanzicht van de Honda CBR1000RR Fireblade SP CBR1000RR Fireblade SP Uitgerust met semi-actieve Öhlins Step motor-type Electronic Control-ophanging, plus Honda Selectable Torque Control (met ingebouwde Wheelie Control en Rear Lift Control), Selectable Engine Brake, New ABS, Quickshifter (met Downshift Assist), Riding Mode Select System en Power Selector. De technologie die is afgeleid van de RC213V-S MotoGP-motor, tilt de rij-ervaring naar een nog hoger niveau.
Zijaanzicht van de Honda CBR1000RR Fireblade SP2 CBR1000RR Fireblade SP2 Een gehomologeerde special die de Fireblade SP als basis gebruikt en klaar is voor wedstrijdgebruik met Marchesini-wielen. Het motorblok beschikt over een verbeterde cilinderkop: kleppen, verbrandingskamers en zuigers, en er zijn Racing-kits beschikbaar.
Zijaanzicht van de Honda CBR1000RR Fireblade CBR1000RR Fireblade Uitgerust met Selectable Torque Control (met ingebouwde Wheelie en Rear Lift Control), Selectable Engine Brake, New ABS-remmen, een optionele Quickshifter (met Downshift Assist), Riding Mode Select System, Power Selector en volledig instelbare Showa-ophanging.

Ontdek de CBR1000RR Fireblade

Onze racinglijn

Twee CBR1000RR Fireblades SP, driekwart voor-/rechteraanzicht

De SP2 mag de weg op en is een gehomologeerde special die gebaseerd is op de SP: geboren om te racen. De cilinderkop en de zuigers zijn anders en klaar voor prestatietuning. Gouden Marchesini-wielen besparen onafgeveerd gewicht en zien er adembenemend uit.

Ga racen.

Dichter bij een fabrieksgebouwde racemotor kom je niet. En voor een echt competitief voordeel zijn er racekits beschikbaar.

CBR1000RR Fireblade SP, driekwart voor-/linkeraanzicht

Op het circuit leer je elk aspect van de ongelooflijke mogelijkheden van de elektronica kennen.