Sluiten
Scrollen

CB Day

7/7 Antwerpen

Op zaterdag 7 juli organiseert Honda Benelux een allereerste editie van de CB Day. Een eendaags gratis motorfestival van 10:00 – 18:00 uur op het Zaha Hadidplein in Antwerpen. Een hippe, industriële, Neo Sports Cafe locatie met op het programma onder andere een rondrit door de haven, WSBK op groot scherm, foodtrucks, CB tijdlijn en live muziek. Maak ook kans op de nieuwe CB125R ! Bezoek je dealer tijdens Neo Sports Café Week en haal je gratis toegangssticker op, die recht geeft op een gaaf Honda goodie.

CB1000R+

Puur karakter

Krachtig, compact en minimalistisch. Het DNA van de CB1000R+ straalt puur karakter uit. Met zijn metallic looks en gepolijste oppervlakken zal deze naked bike nog vele jaren overal de aandacht trekken. Zijn stoere uitstraling betekent echter niet dat je niet kunt genieten van nieuwe technologie. Daarom is deze straatmotor uitgerust met verwarmde handvatten, quick shifter en opvallende aluminium panelen en accenten.

Honda CB1000R+

CB1000R

Een stoere, nieuwe uitstraling

Laat de minimalistische stijl je niet misleiden. De CB1000R is een agressieve en krachtige naked racer die de open wegen rauw lust en je in no time de sterke rijwind tegen je lijf laat voelen. Deze wendbare racer maakt gebruik van een dynamisch viercilinderblok dat gehuld zit in een ranke metalen kooi. Durf jij het beest los te laten?

Honda CB1000R

CB300R

Retro uiterlijk, nieuwe technologie

Deze stoere motor wil niets liever dan zijn 286 cc vloeistofgekoelde monocilinder de vrijheid geven op open wegen. Hij is uiterst wendbaar en gemakkelijk te besturen dankzij het compacte frame. Daarom zal hij je verwachtingen ook overtreffen als je terugkeert naar de stad. Tegelijkertijd zorgen de donkere tinten en gedurfde lijnen van het nieuwe design ervoor dat je overal zult opvallen.

Honda CB300R

CB125R

Een stoere, slanke straatmotor

Maak indruk met deze naked met gedurfde uitstraling die presteert als een motorfiets met veel meer cc's. Met zijn metallic look en het zwarte motorblok neemt de CB125R je overal in stijl mee naartoe. Zijn rauwe attitude en sportieve karakter zorgen voor veel rijplezier, terwijl de uitstekende wendbaarheid en de goede stuureigenschappen je altijd vertrouwen bieden. Dit is de geknipte motor voor beginners.

Honda CB125R