Close

Neo Sports Café CB125R

Gestript voor de straat

Start naked

Scrollen

Productlogo Honda motorfiets.

Denk groots

Ervaar het plezier van motorrijden op deze totaal nieuwe, scherp ogende straatmotor, met de uitstraling van een big bike.

Vol adrenaline

Hoogwaardige prestaties met een agressieve uitstraling.

Deze opstapmotor - een broertje van de CB1000R - heeft een uitgesproken look dankzij zijn metalen radiatorbescherming, nauw aansluitende carterbescherming en het gitzwarte motorblok. Bij het nieuwe buizenframe en de stoere upside-down vork van 41 mm horen ook nog een LCD instrumentenbord en heldere LED verlichting voor de koplamp, het achterlicht en de richtingaanwijzers.

Close-up van Honda Neo Sports Café CB125R koplamp.
Close-up van Honda Neo Sports Café CB125R LED instrumentenbord.
Zijaanzicht van Honda Neo Sports Café CB125R geparkeerd.
Close-up van Neo Sports Café CB125R voorwiel.

Voel je vrij

Een kleine motor met een groot hart

De perfecte motor voor nieuwe motorrijders - hoe vaker je ermee rijdt, hoe meer je zelfvertrouwen zal groeien. De nadruk ligt op minimalisme, waardoor het ruwe karakter nog meer tot uiting komt. De contrasterende metalen afwerking en de aflopende uitlaat zijn echte eyecatchers. De CB125R is een absolute hit waar je er ook mee komt. Hij tilt je in stijl naar een hoger niveau van motorrijden.

Driekwart voorzicht van Honda New Sports Café CB125R met rijder voor warenhuis.

Groots in stijl

De combinatie van zijn uitstekende kenmerken zal je aantrekken tot de CB125R Neo Sports Café. Bekijk hem van dichtbij.

Groots in stijl

De combinatie van zijn uitstekende kenmerken zal je aantrekken tot de CB125R Neo Sports Café. Bekijk hem van dichtbij.

Pittig en wendbaar

Als jij er klaar voor bent, is de CB125R dat ook.

De vlot accelererende vloeistofgekoelde tweekleps 124,7cc SOHC blok - dat zijn sporen al verdiende in de CB125R - levert een topvermogen van 9,8 kW bij 10.000 tpm, en met 10,4 Nm koppel bij 8.000 tpm heb je direct een glimlach op je gezicht. De CB125R biedt een stabiel rijgedrag gecombineerd met een krachtig blok en een vinnige gasrespons van de PGM-FI benzine-injectie.

Frame en rijwielgedeelte

Het frame is vervaardigd uit geperst staal en is afgewerkt in zwart. Ook de swingarm is in geperst staal. Een donkere uitstraling die ook de basis vormt van de wendbaarheid en het superieure stuurgedrag van de CB125R. In combinatie met de upside-down vork van 41 mm betekent dit dat je vol vertrouwen elke bocht kunt induiken - hoe scherp die ook mag zijn.

Driekwart vooraanzicht van Honda Neo Sports Café CB125R, rijder houdt stuur vast, warenhuis op de achtergrond.

De CB125R brengt een nieuwe identiteit naar de straat. Welkom in de grote wereld van het motorrijden. En welkom bij Honda's Neo Sports Café stijl.

Driekwart achteraanzicht van Honda New Sports Café CB125R rijdend op de weg.

De CB125R schiet vlot uit de startblokken, met de zesversnellingsbak en veel kracht onderin en in het middengebied van de monocilinder, schakel je tot 80 km per uur in 11,4 seconden.