Close

Honda SH150i

Altijd sterke prestaties

Met extra Zoom

Scrollen

Logo SH150i

Altijd en overal klaar voor actie.

Vloeiende lijnen en verbeterde prestaties zorgen ervoor dat de SH150i je vlot door de stad brengt en dit met opvallend veel kracht.

Stijlvolle prestaties

Het is duidelijk waarom dit één van de meest populaire scooters in Europa is en een echte blikvanger op de snelweg.

De golvende vormgeving en het sterke maar zuinige motorblok zorgen ervoor dat het een waar plezier is om de SH150i te bezitten. Met een natuurlijk aanvoelende rijhouding en uitstekende bescherming is hij klaar om je overal mee te nemen.

Gericht op de rijder

De SH150i is een mengeling van fun, hoogwaardig comfort en stabiliteit, vooral dankzij de ABS-remmen die meer controle bieden. Voeg daaraan toe dat de SH150i een aantal weldoordachte en nuttige kenmerken heeft en het is duidelijk waarom dit de eerste keuze is voor velen.

frame motorfiets
foto van koplamp
Zijaanzicht van rijder
Close-up van motorfiets

De kracht van zuinigheid

Met een volle tank kun je ruim 300 km rijden.

Snel en efficiënt

Het motorblok met PGM-FI benzine-injectie ontwikkelt bruikbare kracht over de ganse lijn en levert veel koppel onderin, net wat je nodig hebt voor de startsnelheid in de stad. Als het op een laag verbruik aankomt, heeft de SH150i een ijzersterke reputatie. En hij voldoet nu ook aan de EURO4-normen. De SH150i is de perfecte keuze voor stedelijk transport.

Makkelijk te bedienen

Het frame is gemaakt uit hoogwaardige stalen buizen en is extreem duurzaam. De 33 mm voorvork en de achterschokbrekers met vijfvoudig instelbare veervoorspanning bieden een hoogwaardig rijgevoel aan de rijder en aan de passagier.

Motor op steun

De SH150i is altijd klaar om er tegenaan te gaan. Hij is zo comfortabel dat je gewoon wilt blijven gaan.

Vooraanzicht van rijder op motorfiets

Op pad voor een lange trip of even in het zadel wippen om een koffie te drinken met je vrienden om de hoek; de SH150i is altijd klaar om er tegenaan te gaan.

Zuinig zijn

De vrijloop wordt geactiveerd door een knop op de rechterstuurhelft en treedt in werking van zodra de motor langer dan 3 seconden in vrijloop gaat. Het blok start weer zodra je aan het gashendel draait om te vertrekken.

Close-up van smart key-systeem

De SH150i is uitgerust met het Honda Smart Key-systeem. Eén druk op de hoofdknop geeft je controle over de ontsteking, het stuurslot en, via twee schakelaars, toegang tot de benzinedop en het zadel.