Close

Honda SH125i

Always moving forward

Altijd klaar

Stop

Productlogo

Perfecte combinaties

Comfort, gebruiksgemak en zuinigheid, gekoppeld aan stevige prestaties die je vlot door de stad leiden. De SH125i is klaar om er tegenaan te gaan.

Stijl in beweging

Het is het gladde design dat van één van Europa's meest populaire scooters een echte blikvanger maakt.

De golvende vormgeving van de SH125i zorgt ervoor dat hij net zo opwinden is om naar te kijken als ermee te rijden. Zijn natuurlijke zithouding en uitstekende bescherming zorgen ervoor dat hij bestand is tegen alles wat de stad of het weer voor hem in petto heeft.

Een beproefd concept

Deze scooter met grote wielen combineert fun, hoogwaardig comfort, betere controle, de meest recente motortechnologie en een laag verbruik om tot een nog betere rij-ervaring te komen.

Logo SH125
Vrouw zit lachend op een motor
Man rijdt alleen op motor
Voorzijde motor

Een wendbare performer

Met één draai aan het gashendel zoef je geruisloos door het hele toerenbereik.

Man rijdt op motor door tunnel

Het windscherm en de topkoffer die als accessoire beschikbaar zijn, bieden nog meer bescherming en bagagemogelijkheden.

Snel en efficiënt

Het PGM-FI gevoede motorblok biedt soepele kracht in het lage en in het middengebied, precies de punch die je zo vaak nodig hebt in de stad. Hij heeft een zeer goede reputatie op het vlak van benzineverbruik - en die wordt nog verder versterkt door het toepassen van Euro4-normen en het gebruik van materiaal met lage frictie. Hierdoor is dit één van de meest zuinige scooters op de markt.

Makkelijk te bedienen

Het frame uit hoogwaardig staal met een centrale balk is uiterst duurzaam. De 33 mm voorvork en vijfvoudig instelbare achterschokbrekers bieden een uitstekend gevoel aan de rijder, zelfs wanneer die met passagier rijdt.

Zij-aanzicht van twee modellen die met de motor door een tunnel rijden

Handvatten en voetsteunen zijn zo geplaatst dat ze een ontspannen zithouding bieden aan de passagier.

Foto van stuur

De vrijloopstop wordt geactiveerd door een knop op de rechterstuurhelft en legt de motor stil na drie seconden vrijloop. Het blok wordt onmiddellijk opnieuw gestart als je aan het gashendel draait om te vertrekken.