Sluiten
Honda-PCX150-Studio-Moondust Silver Metallic-Zijaanzicht

PCX 2015

Verrijk je leven

Haal meer uit de stad.

Alles waardoor de PCX Europa's favoriete, bestverkopende scooter is, hebben we er weer in gestopt, plus wat extra's. Een strakke nieuwe vormgeving, meer comfort, een nog lager brandstofverbruik en nog meer verbeteringen om je leven op de weg mooier te maken. Het is nog steeds dezelfde temperamentvolle stadsscooter als altijd – maar dan nog beter.

Zie er goed uit. Voel je goed.

Arriveer in stijl.

Het opvallende uiterlijk van de PCX is een slimme combinatie van prestaties en stijl. Slank genoeg om zich een weg te banen door het drukste verkeer en krappe parkeerplekken in te rijden, en comfortabel en ruim genoeg voor zowel rijder als passagier, met overal waar je kijkt verfijnde details. Het getrapte zadel bevat een veer en blijft openstaan indien nodig, de contactsleutel is voorzien van een beschermende sluiter en voor extra veiligheid is een alarmlichtknop toegevoegd. De ronde snelheidsmeter en de lichtgevende wijzer van de snelheidsmeter zijn een genot om naar te kijken.

Honda-Scooter-PCX125-Locatie-Pearl Siena Red-Statisch

Laag brandstofverbruik, grote prestaties

Voorzien van de nieuwste technologieën om de wrijving zo laag mogelijk te houden, verbruikt de ultrabetrouwbare, vloeistofgekoelde 4-taktmotor van de PCX125 met enhanced Smart Power (eSP) weinig brandstof, terwijl de prestaties meer dan voldoen voor de drukte in de stad. Door de geavanceerde PGM-FI brandstofinspuiting is de acceleratie meteen sterk vanuit stilstand, precies wat je nodig hebt om het verkeer voor te blijven. De 300-cellige katalysator in de uitlaat staat garant voor een relatief schone uitstoot van schadelijke stoffen en is dus vriendelijk voor het milieu.

Honda-Scooter-PCX150-Locatie-Pearl Siena Red-Statisch
Honda-Scooter-PCX150-Studio-Moondust Silver Metallic-Voorkant

Kleine dingen

Maken het grootste verschil

Soms draait het allemaal om de details. De brandstoftank met een inhoud van 8 liter biedt een actieradius van maar liefst 375 km, dus de meeste tankstations kun je rustig voorbijrijden. Het brandstofverbruik is verlaagd naar 47,4 km/l door toevoeging van speciale banden met een lage rolweerstand en energiezuinige LED-verlichting. Het handschoenenvak aan de linkerkant is makkelijk toegankelijk en groot genoeg voor een flesje water. Ook is er een 12V-aansluiting waarmee je onderweg iets kunt opladen.

Honda-Scooter-PCX150-Locatie-Pearl Siena Red-Statisch