2017 Honda CBR650F

Voel de spanning

ONMISKENBAAR CBR

Scrollen

Zet op elk niveau de volumeknop open

3kW meer vermogen, een rauw inlaatgeluid plus een Showa Dual Bending Valve voorvork en Nissin remklauwen. Het nieuw ontworpen kuipwerk benadrukt het motorblok en geeft een agressieve touch aan de Supersport-stijl.

Scherper en mooier

Toegankelijk en aangenaam motorkarakter gekoppeld aan een minimale massa

Frontaal driekwart zicht van 2017 Honda CBR650F in studio.

De 2017 Honda CBR650F

Meer topvermogen dankzij herziene inlaatkanalen en een nieuwe vrijuit ademende uitlaat, biedt de CBR650F de mogelijkheid om in één ruk naar de rode zone aan 11.000 tpm. te sprinten. Kortere versnellingsbakverhoudingen zorgen voor een betere acceleratie in het middengebied. Met het verhoogde vermogen produceert de motor een rauwe grom bij lage omwentelingssnelheden. Die groeit uit tot een wervelend gehuil naarmate het blok in de toeren klimt.

Het rijwielgedeelte is nu voorzien van een Showa Dual Bending Valve voorvork en verbeterde Nissin remklauwen. Met zijn scherpe design benadrukt het nieuwe kuipwerk van de CBR650F de lijnen van het motorblok en zorgt het voor een agressieve uitstraling met een algemene styling die doet denken aan die van de 2017 CBR1000RR Fireblade. De koplamp en het achterlicht zijn nu LED.

Zij-aanzicht van een 2017 Honda CBR650F in studio.

De 2017 Honda CBR650F