Close

VFR1200X Crosstourer

Ontdek je wereld

Ervaar de grotere gebruiksvriendelijkheid dankzij het instelbare windscherm, 12V-contact en DCT-versnelling met drie niveaus in de S-Mode. Een nieuwe 'special edition' kleur en Euro 4-compatibiliteit vervolledigen een motorfiets die de rijder een gevoel van uitdaging geeft en die de mogelijkheid biedt om grenzen te ontdekken.

Scrollen

Ga verder

VFR1200x

Vind je weg door de stad en op de snelweg - op weg naar het onbekende.

VFR1200X vrijstaand tegen een effen achtergrond

Rijbewijs

A

Wat dit betekent

Beschikbaar in

3

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Ga de uitdaging aan

Er zijn altijd nieuwe plaatsen om te ontdekken, nieuwe uitdagingen om aan te gaan.

De VFR1200X heeft een 1237 cc V4-blok, een hoogwaardig rijwielgedeelte en een elektronicapakket dat ABS, Traction Control System (TCS) en tevens de optie biedt van Honda's Dual Clutch Transmission (DCT) met consistent en naadloos schakelgedrag.

VFR1200X die door een bocht rijdt

Rij-specificaties

Honda’s Unicam technologie maakt deel uit van het 1.237 cc 16-kleps blok. De SOHC-configuratie helpt het gewicht en de afmetingen van de cilinderkoppen te beperken en optimaliseert de vorm van de verbrandingskamers.

VFR1200X die door een bocht rijdt

Met oog op het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid en het bieden van vlotter rijgedrag, werden de trillingen van de VFR1200X zo goed als verholpen dankzij een hoek van 76º tussen de cilinders en een krukasinterval van 28 graden.

Het PGM-FI-benzine-injectiesysteem maakt gebruik van 44mm-gasklephuizen en fly-by-wire-technologie voor een perfecte controle over het gashendel.

VFR1200x vooraanzicht rijdend op een weg.

Kies je eigen stijl

Kies je eigen stijl uit drie kleuren passend bij het diamant type aluminium frame. Digital Silver Metallic en Pearl Cosmic Black bieden een strakke en pure uitstraling, of kies voor het Special Edition Two-Tone rood voor een meer opvallende stijl. Maak de uitdagingen haalbaar met de VFR1200X.

VFR1200x rijdt door een bocht in de bergen
zijaanzicht van VFR1200X
VFR1200x

Met onze Adventure-motorfietsen ga je pas echt de vrijheid tegemoet. Alleen geschikt voor onverschrokken rijders.

Onze serie veelzijdige en duurzame Adventure-motorfietsen zijn gebouwd door Parijs-Dakar-rallykampioenen en zijn gemaakt om je verder te brengen en sneller de horizon te bereiken. Dus of je nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets voor je.

VFR1200x op de openbare weg