Close
Sluiten

CB500X

Laat je gaan

Door de soepele handling en de ontspannen, rechte zithouding kun je met de CB500X moeiteloos elk terrein aan. Dus of je nu rijdt in de stadsjungle of toert op onbekend terrein, je kunt altijd even ontsnappen aan de dagelijkse sleur - en je hebt alleen maar een A2-rijbewijs nodig.

Scrollen

Ga verder

CB500X

Vind je weg door de stad en op de snelweg - op weg naar het onbekende.

CB500X vrijstaand tegen een witte achtergrond

Rijbewijs

A2

Wat dit betekent

Beschikbaar in

4

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Hulp nodig?

Verleg je horizon

Er zijn altijd nieuwe plaatsen om te ontdekken, nieuwe dingen om te zien, dus pak je helm en ga op pad.

De CB500X is voorzien van een vloeistofgekoelde parallelle 500 cc tweecilindermotor die bij uitstek geschikt is om dagelijks te forenzen en in het weekend op avontuur te gaan. De robuuste stijl is speciaal ontworpen voor de uitdagingen van de openbare weg. Met het geweldige brandstofverbruik en de soepele handling kun je met gemak alle kilometerslange landwegen aan, die je naar nieuwe steden en waarheen dan ook leiden.

CB500X die door een tunnel rijdt

Ontworpen voor op de weg en offroad

Met je CB500X kun je overal terecht.

CB500X die om de bocht komt op een bergweg

De nieuwe CB500X is speciaal ontworpen voor een comfortabele rit op lange dagtochten en weekendtoertochten, en voorzien van een langere voorvering met een langere veerweg, zodat je probleemloos op ruige landwegen en de kinderkopjes in de stad rijdt. En bovendien is het windscherm circa 100 mm groter gemaakt om je te beschermen tegen de elementen.

Niets houdt je meer tegen

Wanneer de weg zich eindeloos voor je uitstrekt, zorgen de grotere brandstoftank van de CB500X en het eersteklas brandstofverbruik dat je nog verder kunt rijden dan voorheen, en dat met maximale efficiency.

zijaanzicht van CB500X
vooraanzicht van CB500X

Een stijlvolle rit

Kies uit vijf prachtige nieuwe lakkleuren voor de CB500X.

Asteroid Black Metallic, Pearl Horizon White, Millennium Red, Mat Fresco Brown: de nieuwe stoere lakopties van de CB500X worden aangevuld met afbeeldingen voor op het zijpaneel en bijpassende wielstickers voor een nog avontuurlijker gevoel. Of kies de gladde Mat Gunpowder Black Metallic lak voor een rustiger ogende look.

zijaanzicht van CB500X
CB500X die een steile helling afrijdt

Bevrijd jezelf

stof op berghelling

Met onze Adventure-motorfietsen ga je pas echt de vrijheid tegemoet. Alleen geschikt voor onverschrokken rijders.

Onze serie veelzijdige en duurzame Adventure-motorfietsen is gebouwd door Dakar-Paris Rally-kampioenen en gemaakt om je verder te brengen en de horizon sneller te bereiken. Dus of je nu een beginneling bent of een geharde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets voor jou.

CB500X die op door een bocht rijdt.