CRF1000L Africa Twin overzicht

Terugkeer van een legende

De originele Africa Twin was ontworpen om duizenden kilometers woestijn en stof te doorstaan. Nu is hij terug om de Adventure-categorie, die hij zelf definieerde in 1988, opnieuw te veroveren.

Scrollen

Logo van Africa Twin

Terug naar zijn habitat

Bijna 30 jaar geleden won de Africa Twin de Parijs-Dakar Rally. Dit jaar is hij opnieuw ontworpen met diezelfde spirit: True Adventure.

Zijaanzicht van Africa Twin

Rijbewijs

A

Wat dit betekent

Beschikbaar in

4

verschillende kleuren

Bekijk ze allemaal

Kies uw transmissie

Uitgekleed zoals het origineel of aangekleed met moderne technologie? Er is altijd een Africa Twin-model dat bij jouw idee van avontuur past.

Download de Africa Twin App

Start je avontuur met de Africa Twin op je smartphone en tablet

Ontdek de kenmerken van de Africa Twin, personaliseer de kleurstelling en bekijk het bodywork in 360°. Duik daarna in de Augmented Reality-modus om te bekijken hoe de motor eruitziet op je oprit - allemaal met onze nieuwe mobiele app.

Perfecte partners

Ga verder, sneller en harder met originele Honda accessoires – gemaakt om perfect op je motorfiets aan te sluiten.

Een topkoffer voor extra opbergruimte, LED-mistlampen of een stevig hoog scherm? Ons aanbod van accessoires is net zo stoer als de Africa Twin en maakt je rijervaring nog beter en persoonlijker.

Twee mensen naast elkaar rijdend op Africa Twin motorfietsen

Gemaakt voor verkenning

De Parijs-Dakar Rally: 8500 slopende kilometers zandduinen, modder, kameelgras en rotsen. De Africa Twin overwon het allemaal.

twee rijders op motorfietsen, uitkijkend over schilderachtige klif

In 1981 zette Honda de allereerste stappen in de Parijs-Dakar Rally – de zwaarste offroad motorrace ter wereld. Slechts vijf jaar later domineerde de Africa Twin de race met een 1-2-3 finish – en won de volgende, en de volgende, en de volgende.

motorfiets op witte achtergrond

De Honda NXR-750 – onze originele winnaar van de Parijs-Dakar Rally.