Close
SH125i - SH150i - Africa Twin - Africa Twin Adventure Sports - CBR1000RR-R Fireblade SP
SH125i - SH150i - Africa Twin - Africa Twin Adventure Sports - CBR1000RR-R Fireblade SP

ONTDEK ONS
NIEUWSTE GAMMA

AFRICA TWIN

KLAAR OM GRENZEN TE VERLEGGEN?

Want bij het bouwen van de nieuwe Africa Twin hebben we dat ook gedaan.

Je bent er klaar voor. Hard rijdend, free-range en off-grid. De nieuwe CRF1100L Africa Twin is gebouwd zonder compromissen en steunt op tientallen jaren ervaring om de beste in zijn categorie te zijn. De verbeterde off-roadcapaciteiten maken de meest onmogelijke terreinen mogelijk. De tweecilinder motor is sterker en afgestemd op een lichter, scherper chassis. En de motor is ook slimmer gemaakt met 6 rij-modi, HSTC, Cornering ABS en Wheelie Control, en is uitgerust met TFT-touchscreen, Apple CarPlay®, Bluetooth en Cruise Control. De Africa Twin verlegt grenzen. Verleg je eigen grenzen en vind je ware avontuur.

Honda Africa Twin, 3-kwart voorzijde rechts, rijdend in zand

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

VOLG JE DROMEN

Waar je ook naartoe wilt, de nieuwe Africa Twin Adventure Sports brengt je er naartoe.

De drang om te verkennen definieert ook onze nieuwe CRF1100L Africa Twin Adventure Sports. Die vertrekt vanaf dezelfde configuratie als de nieuwe Africa Twin maar voegt de mogelijkheid toe om grote afstand af te leggen in puur comfort. Met een brandstoftank van 24,8 liter en het bredere kuipwerk kan je heel lang uit de wind cruisen tussen twee opeenvolgende stops. Maar ook door het in hoogte verstelbaar scherm, het lagere zadel (ook in hoogte verstelbaar) en verwarmde handvatten kan je kilometers lang genieten. En hij kan tegen een stootje, met een grote aluminium beschermplaat en zijkuipen die als cruciale bescherming dienen. Jij hebt grote dromen. En wij ook. En die dromen komen samen in de Africa Twin Adventure Sports.

Honda Africa Twin Adventure Sports, 3-kwart voorkant rechts, rijdend op een weg door een woestijnlandschap

SH150i - VOOROP KOMEN. VOOROP BLIJVEN.

De SH150i houdt het perfecte balans tussen alles. Hij is voldoende compact om voorbij alle files in drukke straten te rijden en eenvoudig in kleine plaatsen te parkeren. Maar hij biedt ook voldoende snelheid voor langere ritten naar de stad en vele kilometers op de snelweg af te leggen. Onze job? Eenvoudig. Om perfectie nog beter te maken zoals altijd. We hebben daarom de SH150i volledig opnieuw ontworpen en zorgvuldig uitgekozen topfuncties aan het ontwerp toegevoegd. De EURO5 4V eSP+ motor – met meer vermogen en beter brandstofverbruik – is ook uitgerust met HSTC. Het verbeterd chassis levert meer comfort om gemakkelijker te reizen. De verfijnde nieuwe looks zitten in een subtiel sportief jasje met 50% meer opbergruimte en een USB-lader. Het nieuwe LCD-scherm en de volledige LED-verlichting maken het ontwerp af. En die zult u zeker opmerken en waarderen.

Honda SH150i, linkeraanzicht, geparkeerd

CBR1000RR-R FIREBLADE SP

Je hebt snelheid gemaakt op het rechte stuk. Een meter later geremd. Net de perfecte bocht aangesneden, het lichaam helemaal hellend over de kerbstone terwijl je kneeslider lichtjes meeglijdt. De voorband bijt zich vast in de rand. Instinctief draai je de gashendel volledig open terwijl het achterwiel hard onder je glijdt. Net voldoende. De machine is aan het werk voor u. Maak kennis met onze nieuwe raceraket – de CBR1000RR-R Fireblade SP. De motor is gebaseerd op de CBR1000RR Fireblade. Dit betekent dat een viercilinderlijnmotor met onze MotoGP-technologie verpakt is, net zoals het aluminium frame, swingarm en aerodynamica. Maar voor de RR-R SP gaan we nog een stap verder. We hebben een tweede generatie Öhlins Smart Electronic Control (S-EC) ophanging en interface toegevoegd. En een nieuwe Brembo rempakket. Plus een quickshifter. Dat is onze ultieme Fireblade.

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, vooraanzicht met motorrijder op circuit