Close-up van smartphone met 'Pin invoeren' op het scherm

Core Connectivity

Geniet van een breed scala aan connected services en functies met de My Honda+ app. Met onder andere: openen en sluiten van deuren, een virtueel dashboard en elektronische Health Checks van het voertuig om u op de hoogte te houden van eventuele problemen. Met Honda e kunt u zelfs het klimaat binnen regelen en op afstand opladen.

Scrollen

Details van het pakket

Koppelen met uw wagen is eenvoudig: Maak eerst een Connected Car Profile aan en pas het aan met uw persoonlijke gegevens. Voer vervolgens het VIN-nummer van uw voertuig in en voer de pincode in die op het dashboard van uw auto wordt weergegeven om verbinding te maken. Nadat de verbinding is gemaakt kunt u verdere aanpassingen aanbrengen door te kiezen uit een aantal abonnementspakketten.

Periodieke bevestiging van eigenaar

Om de zes maanden wordt u gevraagd om te bevestigen dat u de eigenaar bent. Zo kunnen we de veiligheid van uw account en gegevens garanderen. Bevestig gewoon binnen de twee weken dat u de eigenaar bent en uw account blijft veilig.

Bestuurder uitnodigen

Gebruik de app om vrienden en gezinsleden uit te nodigen als bestuurder van uw auto en om de voordelen en functies van My Honda+ te delen. Uitgenodigde bestuurders genieten van alle voordelen van de app. Wees gerust, ze hebben geen toegang tot het account van de hoofdbestuurder. 

Garage

Abonneer u en begin uw wagen te beheren. Maak het persoonlijker en geef de wagen een bijnaam.

Virtueel dashboard

Alle voertuiggegevens worden duidelijk weergegeven op uw smartphone, net of u in de wagen zit.

My Honda+ berichten

Dankzij herinneringen voor uw abonnementen, statusupdates en beveiligingswaarschuwingen blijft u steeds op de hoogte, waar u ook bent.

Elektronische Health Checks van wagen

Hiermee kunnen Honda-dealers automatisch resultaten opslaan en de resultaten van de Health Checks naar u versturen. Via de link vanuit My Honda+ hebt u toegang tot het eVHC-platform, waarmee u alle uit te voeren werken kunt toestaan of verzoeken dat uw Honda-dealer contact met u opneemt.

Oplaadstatus en batterijstatus van elektrisch voertuig

U kunt de huidige oplaadstatus van uw elektrisch voertuig bekijken, controleren of de laadkop is aangesloten en het batterijniveau van uw elektrisch voertuig raadplegen met vermelding van informatie over het bereik.

Sluiten vanop afstand en openen vanop afstand

Was u gehaast en bent u vergeten de auto te sluiten? Geen zorgen, u kunt van overal de deuren van uw auto vanop afstand openen en sluiten.

Claxon met afstandsbediening

Activeer de claxon van uw wagen vanop afstand zodat u snel uw wagen kunt vinden.

Remote Climate Control Scheduler (planner voor klimaatregeling op afstand) en Remote Charge Control Scheduler (planner voor opladen van batterij op afstand)

Regel de temperatuur in de auto vanop afstand of stel een tijdstip in waarop de temperatuur in de auto moet worden geregeld. Zo krijgt u steeds in warm welkom...

Remote Charge (opladen vanop afstand), Charge Scheduler (oplaadplanner) en Maximum Charge (maximale lading)

Bepaal vanop afstand wanneer uw elektrisch voertuig oplaadt. Selecteer daluren om goedkoper op te laden en vermijd piekstroomtarieven. Als u een maximale lading instelt, bespaart u ook geld en verlengt u de levensduur van de autobatterij.

Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

Hoe kan ik me abonneren?

Om een Honda-account te registreren moet u de connected services bij de dealer laten activeren. Dan hoeft u om de verbinding af te ronden verder enkel een Connect Car Profile aan te maken in de app en het VIN-nummer van uw voertuig in te geven. U hebt dan toegang tot alle functies in het pakket, met uitzondering van wifi-hotspot in de wagen, dat toegankelijk is vanuit de wagen.

FAQs
Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

My Honda+ en uw auto

Het maakt niet uit of u een Honda Jazz of een Honda e hebt, de My Honda+ app is namelijk op maat gesneden voor uw voertuig. Met anderen woorden, de app geeft alleen de functies weer die beschikbaar zijn voor u en uw wagen.

FAQs
Een dame staat naast witte Honda e en gebruikt de My Honda+ app

Hoeveel kost het?

Als u de mogelijkheden van de My Honda+ app wilt uitbreiden, dan kunt u zich abonneren op de volgende pakketten: Safety & Journey, Honda Digital Key en Honda Personal Assistant voor toegang tot heel wat meer functies (met uitzondering van wifi-hotspot in de wagen, dat toegankelijk is vanuit de wagen).

FAQs

Abonnementen
Prijzen
HR-V
Honda e
Jazz-serie
 

Safety & Journey

Complete gemoedsrust.

Digital Roadside Support (digitale pechhulpdienst). Geo-Fencing (geometrische zones instellen), POI sending to Sat-Nav (nuttige plaatsen naar de satellietnavigatie sturen), Car Locator (autozoeker), Journey History (reisgeschiedenis), Driving Score (rijscore) en Favourite Route Planner (favoriete routes plannen).

Het eerste jaar gratis, daarna €29,00 per jaar (tot het derde jaar)
Available
Available
Available

Honda Digital Key

Uw smartphone vormt de sleutel.

PPower On (stroom aan), Door Lock/Unlock (deur vergrendelen/ontgrendelen), Power window close (elektrisch bediend raam sluiten), Charge Lid Open (laaddeksel openen) en Digital Key Alerts (meldingen voor digitale sleutel).

Het eerste jaar gratis, daarna €59,00 per jaar
Available
Available
Not available

Wifi-hotspot in de auto

Internettoegang in de auto.

De mogelijkheid om op meerdere apparaten inhoud te bekijken via uw serviceprovider (AT&T, Vodafone of andere providers)

Kosten zijn gebruiksafhankelijk
Available
Available
Available

Honda Personal Assistant

Zeg gewoon 'OK Honda'

Spreek tegen uw eigen AI-assistant en u opent een wereld aan contextuele dialogen waarmee u uw reis kunt plannen.

€40,50 per jaar
Not available
Available
Available

*De Services kunnen variëren afhankelijk van het model, de specificaties en het bouwjaar van het voertuig, en het eerste land van registratie.

Om alle functies van de App te downloaden en te gebruiken, is toegang tot een mobiel netwerk en/of een internetverbinding vereist. Klik hier voor volledige algemene voorwaarden.