DE NIEUWE
HONDA CIVIC

Bij Honda geloven we in het continu verleggen van de grenzen van topkwaliteit, om nog krachtigere, efficiëntere en leukere auto’s te produceren.

De nieuwe Honda Civic

De nieuwe Civic is een bewijs van deze manier van denken. Hij is verfijnd, opnieuw bestudeerd en opnieuw vormgegeven, met indrukwekkende looks die zijn krachtige prestaties weerspiegelen, geavanceerde technologie. En die u verbonden houden met elk aspect van uw rit, en een buitengewoon hoog afwerkingsniveau voor een heerlijk gevoel van comfort.

De nieuwe
Honda CR-V

Verfijnd, onderscheidend en robuust: de stijlvolle nieuwe CR-V zit boordevol slimme ideeën en handige innovaties. Hij deelt uw avonturiersgeest en biedt u de flexibiliteit en vrijheid om op verkenning uit te gaan.

De nieuwe Honda CR-V

De CR-V is een onderscheidende verschijning, met zijn krachtige en moderne vormgeving die versterkt wordt door zijn gedurfde dynamische grille, de afgeronde geïntegreerde koplampen en stijlvolle lichtmetalen velgen. Wat uw bestemming ook is - een bergweggetje of het centrum - u valt nooit uit de toon.