Driekwart zij-/vooraanzicht Honda HR-V Sport.
Driekwart zij-/vooraanzicht Honda HR-V Sport.

OVERWELDIGENDE PRESTATIES

Deze lichte en compacte SUV in sportcoupé-stijl is uitgerust met het uitzonderlijk responsieve vermogen van onze 1.5 VTEC TURBO-motor met 182 pk. Hij is soepel, krachtig en zorgt – met een keuze uit 6 handgeschakelde of 7 automatische versnellingen – voor een sensationele rijervaring.

Close-up van dashboard Honda HR-V Sport.
Close-up van dashboard Honda HR-V Sport.

De donkere en sportieve look komt ook terug in het interieur. Het ruime interieur – met onze beroemde Magic Seats – is afgewerkt met een combinatie van leer- en stofelementen voor een comfortabele en intense rijervaring.

Scrollen

Logo Honda HR-V.

De nieuwe generatie SUV.

Dynamische prestaties met een gedurfd sportief ontwerp – de rijeigenschappen van de HR-V Sport zijn even indrukwekkend als zijn look.

Donker en opvallend anders

Met de nieuwe HR-V Sport maakt u een krachtig statement.

De donkere look doet niets af aan de pittige en indrukwekkende uitstraling met welgevormde sportieve lijnen, stoelen uit een combinatie van leer en stof en de matzwarte 18" lichtmetalen velgen. Met zijn sportieve carrosseriepanelen voor en achter, dorpellijsten, voorgrille met zwart rooster, zwarte spiegelkappen en dubbele uitlaat laat de HR-V een krachtige en zelfverzekerde indruk achter.

Close-up van wiel Honda HR-V Sport.
Close-up van stoelen Honda HR-V Sport.
Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Sport.
Close-up van dubbele uitlaat Honda HR-V Sport.

Snelle respons

De turbogeladen motor levert krachtige prestaties.

Deze SUV beschikt over een 1.5 VTEC TURBO met 182 pk – een echte krachtpatser. Ervaar hoe u tijdens het optrekken in uw stoel wordt gedrukt. Dit opwindende gevoel kan uitgroeien tot een ware verslaving. In combinatie met geavanceerde technologieën zoals onze Agile Handling Assist, krachtige schokdempers en variabele schakelverhoudingen, levert dit een zeer opwindend model op, waar de energie en sportiviteit van afstralen.

Driekwart achteraanzicht Honda HR-V Sport in de stad.

Altijd en overal verbonden

De HR-V beschikt over onze nieuwe Honda CONNECT-technologie.

Zijaanzicht Honda HR-V Sport in de stad.

Met deze app zijn alle onmisbare dingen in het leven, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.

Gepersonaliseerd homescherm

U kunt het 7-inch Honda CONNECT-touchscreen een persoonlijk tintje geven met uw favoriete foto's. Het biedt eenvoudig toegang tot de contacten in uw mobiele telefoon en u kunt het zelfs met uw stem bedienen.

Bluetooth

Het intuïtieve touchscreen geeft u toegang tot alle functies van uw mobiele telefoon, via Bluetooth™. U beschikt bovendien over USB- en HDMI™-aansluitingen en wifi, zodat u tijdens uw rit toegang hebt tot internet en muziek.

Model Honda HR-V Sport met AHA-app.

U bent altijd en overal verbonden dankzij de AHA-app, die met één druk op de knop toegang geeft tot diverse radiostations en uw favoriete sociale media.