Close
Scrollen

Zuinigheid en prestaties

De Honda HR-V combineert een laag brandstofverbruik met hoge prestaties.

De handgeschakelde 6-versnellingsbak levert een responsieve rijervaring. Vehicle Stability Assist bewaakt de afzonderlijke snelheid per wiel en compenseert automatisch onderstuur en overstuur. De Idle Stop-functie maakt het verbruik nog efficiënter door de motor automatisch uit te schakelen als de auto stilstaat voor bijvoorbeeld een stoplicht. Is het tijd om verder te rijden, dan start de motor direct weer. Samen met de ECON-modus, die de motorinstellingen aanpast voor een betere brandstofzuinigheid, biedt de HR-V de perfecte mix van zuinigheid en prestaties.

Makkelijk manoeuvreren

De Honda HR-V helpt deuken en krassen bij lage snelheden te voorkomen.

In samenwerking met de achteruitrijcamera kantelt de zijspiegel in de achteruit naar beneden, zodat u veilig achteruit kunt rijden. De parkeersensoren waarschuwen u voor eventuele objecten in de buurt. Hill Start Assist voorkomt dat de auto wegrolt als u stilstaat op een helling. Het City-Brake Active System kan een mogelijke aanrijding bij lage snelheid detecteren en geeft u eerst een waarschuwing voordat het systeem de remmen indrukt.

Comfortabel en praktisch interieur

De Honda HR-V past zich aan uw wensen aan.

De brede opening van de HR-V maakt de grote kofferruimte makkelijk toegankelijk. Dankzij de veelzijdige Magic Seats, die helemaal plat kunnen worden neergeklapt en opgeklapt, wordt de ruimte nog groter. U zult versteld staan van wat u allemaal in uw HR-V kwijt kunt. De voorstoelen zijn volledig instelbaar en hebben stoelverwarming. In de auto geniet u van een uitzonderlijke hoofd- en beenruimte. Het gevoel van ruimte wordt nog meer versterkt door het glazen schuifdak.

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Honda HR-V helpt u gevaren te vermijden die u anders wellicht over het hoofd zou zien.

Lane Departure Warning waarschuwt u als u onbedoeld afwijkt van de rijbaan waarop u rijdt en Forward Collision Warning waarschuwt u voor een mogelijke aanrijding bij lage snelheid. Beide systemen stellen u met zichtbare en hoorbare signalen op de hoogte.

Verbonden rijervaring

Dankzij de bedieningen binnen handbereik zorgt de HR-V voor entertainment en blijft u verbonden onderweg.

Door uw smartphone te verbinden (tethering) via usb of Bluetooth – met stemherkenning – hebt u toegang tot het internet en kunt u handsfree bellen. U kunt het 7" touchscreen personaliseren met uw eigen achtergrond. Via het systeem hebt u toegang tot de satellietnavigatie van Garmin en de digitale DAB-radio. U kunt zelfs een film kijken via de HDMI-aansluiting.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub